GoedGebruik in nieuw jasje gestoken

Met meer dan 200 instructiefilms over gezond werken in de zorg en een nieuw ontwerp, heeft Gezond & Zeker de website GoedGebruik weer helemaal up to date gemaakt. Wanneer het verzuim stijgt, is duurzame inzetbaarheid een voorwaarde om ons zorgstelsel draaiende te houden. Gezond & Zeker probeert met de vernieuwing van GoedGebruik hieraan bij te dragen met praktische informatie over hoe klachten aan de rug, nek en schouders voorkomen kunnen worden.

Op de vernieuwde website vind je allerlei instructievideo’s over het juiste gebruik van verschillende hulpmiddelen. In de video’s worden handelingen belicht die zorgprofessionals dagelijks tegenkomen, zoals het verplaatsen in bed of hulp bij het gaan zitten. Het leren op afstand lijkt te voorzien in een enorme behoefte. Bij elkaar zijn de films al meer dan 10 miljoen keer op YouTube bekeken.

De vernieuwing van GoedGebruik is mogelijk gemaakt door Gezond & Zeker en RegioPlus, het samenwerkingsverband van de veertien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn.

Meer informatie
Heb je een vraag over Gezond & Zeker? Neem dan contact op met projectleider Nicolien Verhage via n.verhage@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 67 21.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*