Gezocht: Ambassadeurs van de Zorg

Nu en in de toekomst zijn veel mensen nodig die kiezen voor een baan in Zorg & Welzijn. Daarom is het belangrijk dat jongeren geënthousiasmeerd worden voor het werken in deze sector. Ambassadeurs van de Zorg laat toekomstige studenten zien hoe divers, waardevol én leuk het werken in de zorg- en welzijnssector kan zijn, zodat er meer jongeren kiezen voor een opleiding en baan in deze sector.

Het project
CNV Jongeren is initiatiefnemer van Ambassadeurs van de Zorg. Ambassadeurs van de Zorg wordt gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, als onderdeel van het Actieprogramma Werken in de Zorg en in het bijzonder de landelijke campagne #ikzorg. Het doel is om de problemen in Zorg & Welzijn aan te pakken door ambassadeurs te trainen in communicatie- en presentatievaardigheden, zodat zij vervolgens op een professionele manier hun enthousiaste verhaal over hun ervaringen in Zorg & Welzijn kunnen delen met leerlingen die nog hun studiekeuze moeten maken. Op deze manier krijgen leerlingen een beter beeld van de zorg- en welzijnssector en meer informatie om hun studiekeuze op een juiste manier aan te pakken!

Ambassadeurs gezocht!
De werving van Ambassadeurs van de Zorg jaar 4 is van start! Medewerkers tot 30 jaar in Zorg & Welzijn kunnen zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en te versturen naar avdz@cnvjongeren.nl. Als werkgever kun je deze oproep onder de aandacht brengen bij je medewerkers door deze flyer te verspreiden.

Voorlichting aanvragen
Oproep voor middelbare scholen: vraag een voorlichting van de ambassadeurs aan door het aanmeldformulier voorlichting in te vullen en te mailen naar avdz@cnvjongeren.nl.

Meer informatie
Wil je meer weten over het project? Neem dan contact op via avdz@cnvjongeren.nl of 030 – 7511850.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*