Fotomodellen gezocht!

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de samenvoeging van de werkgeversorganisaties ZorgZijn Werkt en Care2Care. Naast een nieuwe naam en positionering, zijn we ook bezig met een nieuwe huisstijl en het bouwen van een nieuwe website. Voor de fotografie die hiervoor nodig is, zijn we op zoek naar modellen en locaties. In onderstaand bericht leggen we uit hoe je ons hiermee kunt helpen.

Wat gaan we doen?
Bij een nieuwe organisatie hoort een nieuwe huisstijl. En bij een nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe beeldstijl. Hiervoor gaan we binnenkort foto’s maken. In onze fotografie zetten we zorg- en welzijnsmedewerkers centraal. Medewerkers met het hart op de juiste plek, die vol overgave en plezier werken. Ze hebben verschillende achtergronden en zijn werkzaam in een van de branches die wij vertegenwoordigen. Ze gaan alleen of samen met een of twee collega’s op de foto, in hun eigen werkomgeving.

Wat hebben we nodig?
We zijn op zoek naar medewerkers met verschillende beroepen uit de verschillende branches die wij vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld een verpleger, begeleider, arts, fysiotherapeut, psycholoog, ambulancemedewerker, docent, etc. Daarnaast is het belangrijk dat zij de gelegenheid krijgen om in hun eigen werkomgeving gefotografeerd te worden, dus bijvoorbeeld in een behandelkamer, spreekkamer, oefenruimte of andere werkruimte waaruit af te leiden is met wat voor type medewerker we te maken hebben.

Wat krijg je ervoor terug?
Meedoen aan een fotoshoot is vooral heel erg leuk, maar we realiseren ons ook dat het enige tijd in beslag neemt. Wij proberen hier zoveel mogelijk in te ondersteunen, zodat de medewerker en organisatie in kwestie hier zelf zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Omdat we je medewerking erg op prijs stellen, hebben we met de fotograaf afgesproken dat je de door ons gekozen foto’s ook mag gebruiken voor je eigen organisatiebeeldbank. Daarnaast kun je de niet gekozen beelden bekijken en desgewenst tegen de kostprijs van de fotograaf afnemen.

Meedoen of meer informatie?
Wij zouden het erg waarderen als je ons hiermee wilt helpen. De fotoshoot vindt plaats in de periode van half juni tot half juli. Heb je iemand gevonden die het leuk zou vinden om gefotografeerd te worden? Of wil je vooraf meer informatie over de fotoshoot? Neem dan contact op met Loes Kwint, communicatieadviseur, via l.kwint@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 74 32 68.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*