Even voorstellen…

Ik ben Loes Kwint. Sinds mei ben ik werkzaam bij ZorgZijn Werkt als communicatieadviseur. Hiervoor ben ik communicatieadviseur geweest bij Florence, dus kennis van de branche heb ik gelukkig al.

​Bij ZorgZijn Werkt ga ik me richten op verschillende zaken. Zo vind ik het belangrijk dat ZorgZijn Werkt zich goed positioneert, zodat werkgevers weten wat we allemaal te bieden hebben. Een vernieuwde en overzichtelijke website hoort daar ook bij. Maar ook een herkenbare huisstijl is van belang. Bij projecten zal ik onze projectleiders ondersteunen in het overbrengen van de juiste informatie bij de juiste doelgroep. Het Zorg en Welzijn Plein, onze loopbaanportal voor werkzoekenden, zit ook in mijn takenpakket. Net als de sociale mediakanalen die hierbij horen. Al met al een afwisselende en uitdagende functie. Ondanks dat het een vreemde tijd is om ergens nieuw te starten, begin ik mijn draai al aardig te vinden.

Heb je vragen over communicatie, wil je een keertje sparren of heb je leuke nieuwsberichten voor onze loopbaanportal? Neem dan contact met me op via l.kwint@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 74 32 68.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*