Eerste editie Matchcafé leidt tot meerdere vervolggesprekken

Tijdens de Ontdekdezorg week vond voor de eerste keer het Matchcafé plaats. Twaalf zorg- en welzijnsinstellingen gingen in gesprek met zo’n dertig potentiële werknemers om uit te vinden of zij in aanmerking komen voor een functie.

Vijf deelnemende organisaties hebben aangegeven met één of meerdere kandidaten een vervolggesprek aan te gaan. In totaal kunnen minstens tien deelnemers hierop rekenen. Een mooi resultaat voor deze aftrap.

Wij willen alle organisaties hartelijk danken voor hun deelname aan de eerste editie van het Matchcafé. Gedurende dit jaar zullen er nog meerdere volgen. Houd daarvoor de kanalen van ZorgZijn Werkt goed in de gaten.

Wat is het Matchcafé?
Met de Matchcafés brengen we werkgevers op een andere manier dan gebruikelijk in contact met werkzoekenden. Hierdoor zijn zij mogelijk eerder geneigd verder in gesprek te gaan met een kandidaat, dan dat zij alleen op basis van informatie op papier zouden zijn. Daarnaast is het een platform voor organisaties om een duidelijk en realistisch beeld te kunnen schetsen van wat werken (en leren) bij hun organisatie inhoud.

Meer informatie
Je kunt contact opnemen met projectleider Linda van der Veer via l.vanderveer@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 25 72 voor meer informatie.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*