E-magazine ‘Digitale zorg- en welzijnsprofessionals’ nu beschikbaar

Door de druk op de zorg moeten veel werkgevers hun werk efficiënter en slimmer inrichten. Veel organisaties zetten in op technologische zorginnovaties, maar hoe zorg je voor digitaal vaardige medewerkers? Het e-magazine Digitale zorg- en welzijnsprofessionals kan je daarbij een handje op weg helpen.

ZorgZijn Werkt en Care2Care vinden het belangrijk dat medewerkers in de sector zorg en welzijn over voldoende digitale vaardigheden beschikken. In de praktijk zien we dat velen angst, schaamte of stress ervaren wanneer ze niet uit de voeten kunnen met een digitale toepassing. Hierdoor zijn er medewerkers die niet herintreden of zelfs de zorg definitief verlaten.

​Deze ongewenste uitstroom kan worden voorkomen als werkgevers tijdig investeren in de vaardigheden van hun medewerkers. In het e-magazine hebben we inspirerende ervaringsverhalen van collega-instellingen, maar ook onderwijsinstellingen en digicoaches uit de regio voor je gebundeld. Daarnaast bieden we je waardevolle feiten en tools die je kunt gebruiken om in je eigen organisatie aan de slag te gaan.

Meer informatie
Wil je weten wat wij hierin kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met projectleider Maartje Bouwens via maartje@care2care.nl of 06 – 86 84 95 42.

 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*