Drie gratis workshops voor zorg- en welzijnsmedewerkers

Woensdag 12 mei is het de Dag van de Verpleging. ZorgZijn Werkt en Care2Care willen deze dag aangrijpen om zorg- en welzijnsmedewerkers de kans te geven meer uit zichzelf te halen. Speciaal voor hen organiseren we daarom drie gratis workshops, verdeeld over drie weken. De workshops Veerkracht en Overeind Blijven zitten al vol; voor de workshop Gelukkig Werken zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Workshop Veerkracht (12 mei, 9.30 tot 11.00 uur, VOL)
In deze interactieve workshop krijg jij inzicht in jouw persoonlijke kracht en het creëren van veerkracht. Zo kun je nu en in de toekomst beter terugkomen bij tegenslag. Vragen als ‘waaruit kun je veerkracht putten?’, ‘hoe helpen je sterke punten je hierbij?’ en ‘welk verschil kan een positieve blik hierbij maken’, worden tijdens deze workshop beantwoord.

Workshop Gelukkig Werken (18 mei, 11.00 tot 12.30 uur, VOL)
Deze workshop helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren tijdens je werk. De workshop is persoonlijk en
gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap. We gaan aan de slag met een praktische tool, om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Ook krijg je kennis over de factoren die van belang zijn voor werkgeluk. De training is nuchter, praktisch en inspirerend.

Workshop Overeind Blijven (27 mei, 13.30 tot 15.00 uur, VOL)
Heb jij als HR-adviseur of leidinggevende grote zorgen als het gaat om verzuim, productiviteit, motivatie en inzetbaarheid? Sterke teams ontstaan waar medewerkers zich betrokken voelen en elkaar voldoende versterken, zelfs als de werkdruk heel hoog is. Ervaar zelf het effect van een waarderende interventie en leer hoe je vanuit een meer waarderende basishouding en met behulp van een aantal waarderende tools, je mentale lucht kunt creëren op de werkvloer, ook nu!

Aanmelden
De drie workshops zitten inmiddels vol. Voor de workshop Gelukkig Werken volgt binnenkort een nieuwe datum.

Meer informatie
Wil je meer weten? Neem voor de workshop Gelukkig Werken contact op met projectleider Nicolien Verhage via n.verhage@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 67 21. Voor de workshops Overeind Blijven en Veerkracht kun je contact opnemen met projectleider Joyce Nihof, via j.nihof@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 30 65 09.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*