Drie gratis workshops tijdens Week van het Werkgeluk

​Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarnaast heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Wij geloven dan ook dat werkgeluk hoog op de agenda van organisaties moet staan. Tijdens de Week van het Werkgeluk, van 20 tot en met 26 september, organiseert ZWconnect daarom drie workshops rondom dit thema. Kunnen zorg- of welzijnsmedewerkers bij jouw organisatie wel wat werkgeluk gebruiken? Dan zijn deze online bijeenkomsten zeker de moeite waard om onder de aandacht te brengen.

Workshop Gelukkig Werken (21 september, 13.00 tot 14.30 uur, VOL)
Als je gelukkig werkt, dan heb je het gevoel dat je iets doet wat de moeite waard is. Je verschuift de balans naar de positieve kant. Maar ook bij gelukkig werken heb je soms negatieve gevoelens nodig. Bijvoorbeeld om jou een signaal te geven wanneer iets dreigt mis te gaan. Deze workshop helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk.

De workshop is persoonlijk en gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap. We gaan aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Ook krijg je kennis over de factoren die van belang zijn voor werkgeluk. De training is nuchter, praktisch en inspirerend.

Workshop Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit (22 september, 20.00 tot 21.30 uur)
Vitaliteit gaat over levenskracht en levensenergie, je sterk en fit voelen en het aanwezig zijn van veerkracht. Vitaliteit is een basisbehoefte, zeker voor medewerkers in zorg en welzijn, waarin de focus veelal op het zorgen voor de ander ligt.

In de workshop Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit reiken we laagdrempelige tools/werkvormen aan om aan de slag te gaan met jouw eigen vitaliteit. Dit doen we aan de hand van drie onderdelen,
namelijk energie, motivatie en veerkracht.

Workshop Werk en Privé in Balans (24 september, 13.00 tot 14.30 uur)
Druk, druk, druk… Na een lange werkdag op de bank neerploffen en ontspannen is er vaak niet bij. Thuis loopt alles namelijk ook gewoon door. Mantelzorgen, huishouden, het gezin, teveel om op te noemen. Hoe vind je de balans om al deze ballen in de lucht te houden?

Tijdens de workshop Werk en Privé in Balans krijg je inzicht in je energievreters en je energiebronnen, leer je meer over je cirkel van invloed en oefen je om te ontspannen. Je maakt een plan waarmee je na de workshop direct aan de slag kunt om de eerste stappen naar een betere balans te zetten.

Aanmelden
Zorg- en welzijnsmedewerkers kunnen zich hier aanmelden voor de workshops. Na aanmelding ontvangen zij te zijner tijd een mail met de link naar de online omgeving waar zij zich kunnen melden bij aanvang van de bijeenkomst.

Meer informatie
Wil je meer weten over de workshops? Neem dan contact op met projectleider Nicolien Verhage (nicolien@zw-connect.nl – 06 – 82 73 67 21) of Monique van der Heijden (monique@zw-connect.nl – 06 – 86 84 48 17).

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*