Dit jaar nog beschikbaar: de ZorgZijn Werkt subsidie voor duurzame inzetbaarheid

Op dit moment beschikt ZorgZijn Werkt over een subsidie om duurzame inzetbaarheid te stimuleren onder de deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties in het netwerk. Hiermee krijg je als organisatie 50% subsidie voor jouw activiteiten. Volgend jaar loopt deze subsidie af. Organisaties die voor het einde van dit jaar hun plannen indienen, kunnen hier volgend jaar nog wel gebruik van maken. Maak daarom nu nog snel gebruik van deze kans!

Ontvang 50% korting met een voucher

Wanneer jouw organisatie deelneemt aan een programma op het gebied van duurzame inzetbaarheid én daarnaast lid is van ZorgZijn Werkt, kun je gebruikmaken van onze kortingsvouchers. Maak je gebruik van een voucher, dan schiet ZorgZijn Werkt het subsidiedeel alvast voor. Dit betekent direct een korting van 50%.

Klik hier voor het aanbod.

Wil je duurzame inzetbaarheid in je organisatie verder brengen? Maak dan ook gebruik van een van onze andere diensten. Kijk voor het aanbod hieronder.

Neem deel met een pilot
Binnen de subsidieregeling is het mogelijk om eigen pilotactiviteiten op te nemen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan trainingen, workshops of voorlichting op verschillende onderwerpen die binnen dit thema vallen. Zoals de vitaliteit van medewerkers, omgaan met werkdruk en -stress of de arbeidsmarktfitheid van medewerkers.

Doorontwikkeling eigen aanpak voor duurzame inzetbaarheid
Maak gebruik van ons aanbod om binnen jouw organisatie een eigen aanpak voor duurzame inzetbaarheid verder te ontwikkelen en uit te voeren. Dit doe je niet alleen, maar met de deskundige begeleiding van de adviseurs van WeCreate Consulting.

Download ons aanbod.

Laat je inspireren: vitaliteitscafetaria
Speciaal voor de VTT in de regio Haaglanden hebben we samen met ZorgScala een vitaliteiscafetaria ingericht. Hierin vind je een groot assortiment aan ‘vitale snacks’ waarmee je vitaal en in balans blijft. We hebben het aanbod ingedeeld in verschillende categorieën, zoals mentaal in balans, financieel in balans en corona en in balans. Alle VVT-leden van ZorgScala kunnen hiervan gebruikmaken.

Klik hier voor het aanbod.

Staat hier iets interessants tussen, maar ben je geen lid van ZorgScala? Neem contact op met Michel Winnubst de mogelijkheden te bespreken.

Michel Winnubst (m.winnubst@zorgzijnwerkt.nl, 06 827 30 669)

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*