Algemene Ledenvergadering 15 juli geheel in teken van fusie

Op donderdag 15 juli vindt een bijzondere Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Deze ALV is het sluitstuk in het proces rondom de fusie met Care2Care. ZorgZijn Werkt leden kunnen zich nog aanmelden.

Tijdens de ALV worden de nieuwe statuten, het huishoudelijk regelement en de contributie ter instemming voorgelegd. In de vergadering volgt een definitieve stemming, en bij een meerderheid van stemmen is de fusie een feit.

Vergadering bijwonen, volmacht verlenen of alleen stukken ontvangen?
De besloten ledenvergadering is donderdag 15 juli van 17.00 – 18.00 uur en vindt online plaats. Bestuurders die bij de ALV aanwezig willen zijn, maar zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dit tot uiterlijk 8 juli a.s. doen.

Klik hier om aan te melden

Er is ook de mogelijkheid om een andere bestuurder of functionaris schriftelijk volmacht te verlenen om de vergadering bij te wonen en een stem namens de organisatie uit te brengen. Leden kunnen ook alleen de stukken ontvangen. Het verzoek om een volmacht of het verzoek om alleen de stukken te ontvangen kunnen leden per e-mail indienen: c.elmont@zorgzijnwerkt.nl. De stukken worden op maandag 12 juli toegestuurd.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*