Nieuwe wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg

Vandaag (15 april) is onze gezamenlijke wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg van start gegaan. Een campagne die tot stand is gekomen dankzij alle zorginstellingen binnen samenwerkingsverband ZorgScala* en werkgeversvereniging ZWconnect. Want iedereen in de VVT is op zoek naar nieuwe medewerkers die zich in willen zetten voor onze ouderen.

*Cardia, Florence, Respect, Amarosa, Stichting Eykenburg, HWW zorg, WoonZorgcentra Haaglanden, zorggroep Oldael, mr. L.E. Visserhuis, Van Ommerenpark en Saffier.

'Voor iedereen een kans'

Met onze gebundelde krachten bereiken we meer! Samen willen we nog meer mensen enthousiasmeren om te komen werken in de zorg. En daarin ligt voor iedereen een kans. Of je nou zij-instromer of student bent, ooit werkzaam bent geweest in de zorg of dat graag wil maar geen diploma hebt. Het kan in de Haagse Ouderenzorg!

Op de nieuwe website HaagseOuderenzorg.nl worden naast een korte test en ervaringsverhalen ook alle vacatures van onze zorginstellingen gedeeld. Er is daarnaast meer informatie te vinden over het oriëntatietraject, waarin geïnteresseerden in zes weken mee kunnen maken wat het is om te werken in de zorg. En wij weten; mooier werk met meer voldoening en waardering is er niet.

Nieuws

Ontdekdezorg 2024: dit gaan we (en jij) doen!


Benieuwd hoe we de campagne dit jaar vorm willen geven? We geven je een overzicht. 

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*