Nieuwe website ZWconnect in de lucht

Bij een nieuwe organisatie, hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Met trots presenteren wij vandaag www.zw-connect.nl. Hier vind je voortaan alle informatie over onze dienstverlening, nieuws vanuit de regio en interessante bijeenkomsten.

Wat is er nieuw?

Ten opzichte van de voormalige websites van ZorgZijn Werkt en Care2Care, hebben we enkele vernieuwingen doorgevoerd. Zo zijn alle projecten en diensten ingedeeld in drie overzichtelijke thema’s, namelijk Instroom, Opleiden en Behoud. Per thema kun je het projectenoverzicht filteren op meerdere onderwerpen, zodat je snel het project aantreft dat op jouw vraagstuk van toepassing is. Heb je een vraag over een thema of project? Onderaan iedere pagina vind je een contactformulier waarmee je gemakkelijk in contact komt met de projectleider die verantwoordelijk is voor het desbetreffende onderwerp.

De cijfers van Arbeidsmarkt in Beeld hebben daarnaast een prominentere plaats gekregen op onze nieuwe website. Per thema vermelden we de data van dit platform die hiervoor relevant zijn. Zo vind je onder het thema Instroom het aantal vacatures in de regio en staat onder Behoud een actueel overzicht van de uitstroomcijfers.

Nieuws en agenda

Ook onze nieuws- en agendaberichten zijn in een nieuw jasje gestoken. Per bijeenkomst zie je voortaan in één oogopslag de datum, tijd, kosten en maximum aantal deelnemers in een handig overzicht. Heb je een nieuwsbrief gemist of wil je een specifieke nieuwsbrief opnieuw bekijken? In ons nieuwsbriefarchief staan ze keurig voor je op een rij.

Heb je een vraag over onze nieuwe website? Stel deze dan gerust door een mail te sturen naar info@zw-connect.nl.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*