Nieuwe website Volg je Hart live

De vernieuwde website van Volg je Hart op het Zorg en Welzijn Plein is live! Een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking met de regionale ziekenhuizen.

 

Een eigentijdse website

Vorig jaar hebben de zes ziekenhuizen in onze regio Zuid-Holland, samen met ZWconnect, besloten om de krachten te bundelen. Een zichtbaar resultaat daarvan is de vernieuwde ‘Volg je Hart’-website, waarop de leerwerktrajecten van de ziekenhuizen vermeld staan. Het is een eigentijdse website, voorzien van een nieuwe look en feel, inclusief een bijpassend logo. Deze samenwerking verstevigt onze banden en biedt ons de mogelijkheden om nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Benieuwd naar de vernieuwde website? Bekijk ‘m hier.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

ZZP’ers gezocht voor Regionaal Innovatieportfolio Digitale Zorg


Ben jij een zelfstandige en resultaatgerichte professional met ervaring in het beheer en onderhoud van databanken of informatiesystemen?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*