Nieuwe voorlichtingsmodules gehandicaptenzorg

Om geïnteresseerden een goed beeld te geven van het werken in de gehandicaptenzorg (GHZ), hebben we samen met Middin, Ipse de Bruggen, Humanitas en ’s Heeren Loo drie voorlichtingsmodules ontwikkeld. In deze online modules worden korte praktijksituaties geschetst. De modules bestaan uit interactieve opdrachten en praktische informatie over het werken als begeleider in de GHZ. Hiermee krijgen geïnteresseerden een goed beeld van het werken in de GHZ.

Inhoud modules

Drie modules

In de eerste module kun je kennismaken met de verschillende groepen cliënten en krijg je meer inzicht in het soort begeleiding dat zij nodig hebben. Module twee gaat over de functie van begeleider. Deze functie biedt allerlei mogelijkheden. Zo kom je te weten over wat je gaat doen, wat je gaat verdienen en welke interessante ontwikkelingen er zijn. De derde en laatste module gaat over het combineren van leren en werken. Hierin kom je erachter wat dit van je vraagt, wat het oplevert en welke talenten je kunt inzetten.

 

Eigen look en feel

De voorlichtingsmodules zijn bereikbaar via het Zorg en Welzijn Plein. Voor Middin, Ipse de Bruggen, Humanitas, en ’s Heeren Loo zijn de modules voorzien van een ander jasje, passend bij hun huisstijl. Zij zetten de modules in bij de werving van nieuwe medewerkers op hun eigen website.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de voorlichtingsmodules of wil je deze inzetten voor jouw eigen organisatie? Neem dan contact op met Loes Kwint via loes@zw-connect.nl.

Nieuws

Ontdekdezorg 2024: dit gaan we (en jij) doen!


Benieuwd hoe we de campagne dit jaar vorm willen geven? We geven je een overzicht. 

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*