Nieuwe subsidiekaart Zorg en Welzijn

Met de start van 2023 lanceert ZWconnect de nieuwe subsidiekaart voor Zorg en Welzijn. Op deze nieuwe kaart is het mogelijk om makkelijker te filteren en zodoende te komen tot de subsidie die het beste past bij jouw behoefte. Op deze nieuwe online subsidiekaart kun je filteren op het thema waarbinnen je op zoek bent naar subsidie, en ook is het mogelijk om online te filteren op wie een aanvraag kan indienen.

Ga naar de subsidiekaart

Landelijke en regionale regelingen

Subsidies en financieringsmogelijkheden zijn er namelijk voor verschillende doelen en in vele soorten en maten. Deze digitale subsidiekaart geeft je een overzicht van verschillende landelijke en regionale regelingen, die ondersteunend zijn aan een diversiteit van arbeidsmarktvraagstukken.

 

Naast dit overzicht, biedt ZWconnect de volgende diensten aan op dit onderwerp:

  • Een quick-scan van subsidiemogelijkheden op basis van een concrete vraag.
  • Ondersteuning bij het opzetten en aanvragen van gezamenlijke subsidieprojecten en -programma’s. Meer informatie hierover is ook te vinden onderaan de programmakaart van ZWconnect.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Innovatiekaart uitgebreid met nieuwe innovaties


De kaart is vernieuwd met vijf nieuwe innovaties en daarnaast een update van de al opgenomen initiatieven.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*