Nieuwe subsidiekaart Zorg en Welzijn

Met de start van 2023 lanceert ZWconnect de nieuwe subsidiekaart voor Zorg en Welzijn. Op deze nieuwe kaart is het mogelijk om makkelijker te filteren en zodoende te komen tot de subsidie die het beste past bij jouw behoefte. Op deze nieuwe online subsidiekaart kun je filteren op het thema waarbinnen je op zoek bent naar subsidie, en ook is het mogelijk om online te filteren op wie een aanvraag kan indienen.

Ga naar de subsidiekaart

Landelijke en regionale regelingen

Subsidies en financieringsmogelijkheden zijn er namelijk voor verschillende doelen en in vele soorten en maten. Deze digitale subsidiekaart geeft je een overzicht van verschillende landelijke en regionale regelingen, die ondersteunend zijn aan een diversiteit van arbeidsmarktvraagstukken.

 

Naast dit overzicht, biedt ZWconnect de volgende diensten aan op dit onderwerp:

  • Een quick-scan van subsidiemogelijkheden op basis van een concrete vraag.
  • Ondersteuning bij het opzetten en aanvragen van gezamenlijke subsidieprojecten en -programma’s. Meer informatie hierover is ook te vinden onderaan de programmakaart van ZWconnect.

Nieuws

Love2Innovate Festival: ‘Vooruitgang in de schijnwerpers’


In samenwerking met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap organiseerde ZWconnect op woensdag 14 februari het Love2Innovate Festival.

Studenten brengen met Expobike zorgtechnologie aan huis


Op dinsdag 7 februari jl. is de Expobike gelanceerd tijdens de Slimme Zorgestafette in het Experimenteerhuis in Zoetermeer.

ZWconnect trotse partner van Zorginnovatiehub


Per 1 februari 2024 is ZWconnect officieel trotse partner van de Zorginnovatiehub in Den Haag.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*