Nieuw op het Zorg en Welzijn Plein: Branchepagina’s.

De zorg- en welzijnssector biedt veel interessante beroepen. Om mensen die geïnteresseerd zijn in werken in Zorg en Welzijn meer te kunnen vertellen over de verschillende branches en op welke manier en vanuit welke functie zij van betekenis kunnen zijn, hebben we onze loopbaanportal Zorg en Welzijn Plein sinds kort voorzien van branchepagina’s.

Inhoud

Op deze pagina’s geven we een korte introductie over de desbetreffende branche met een filmpje waarin een medewerker uit het veld uitleg geeft over de werkzaamheden. Daarnaast vind je er een overzicht van de beroepen binnen deze branche, een testimonial van iemand die een van deze functies bekleed, de vacatures die momenteel in de regio open staan en een overzicht van de regionale organisaties die binnen deze branche opereren.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

ZZP’ers gezocht voor Regionaal Innovatieportfolio Digitale Zorg


Ben jij een zelfstandige en resultaatgerichte professional met ervaring in het beheer en onderhoud van databanken of informatiesystemen?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*