Moeite met beleid op vitaliteit? Schakel onze expertise in!

Dit jaar zijn we als ZWconnect gestart met het aanbieden van vitaliteidsadvies aan onze werkgevers. Als lid van ZWconnect kun je kosteloos gebruikmaken van onze expertise op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Nicolien Verhage, een van de vitaliteitsadviseurs, praat je er graag over bij.

‘Energie en aandacht’

“Een nieuwe dienst aanbieden ter ondersteuning van onze werkgevers is altijd spannend. Maar wat is het leuk om te doen. In januari hebben David Huizing en ik inmiddels de eerste 12 werkgevers gesproken. Wat een energie en aandacht zit er op dit onderwerp! Maar daarnaast zien we ook de worsteling met het verankeren en het levendig houden van dit onderwerp binnen de organisaties. Met elkaar hierin het gesprek aangaan en samen kijken wat binnen de betreffende organisatie past is waardevol.

Naast deze individuele gesprekken doen we nog veel meer op het gebied van vitaliteit, ook voor niet-leden. Zo bieden we masterclasses aan (recap Viermaal Vitaal en het vervolg ‘Van ideeën naar actie’), organiseren we netwerkbijeenkomsten en publiceren we artikelen. Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie

Ben je lid en hebben we nog geen contact met jouw organisatie opgenomen? Dan zal dat in de loop van het jaar zeker gebeuren. Wil je graag nu al met ons in gesprek, dan mag je uiteraard ook contact met ons opnemen en plannen we snel wat in! Mail hiervoor naar nicolien@zw-connect.nl en/of david@zw-connect.nl.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Regionale bijeenkomsten over agressie in de zorg


Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert dit jaar tien regionale bijeenkomsten over het thema ‘Agressie en Aangifte’.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*