Moeite met beleid op vitaliteit? Schakel onze expertise in!

Dit jaar zijn we als ZWconnect gestart met het aanbieden van vitaliteidsadvies aan onze werkgevers. Als lid van ZWconnect kun je kosteloos gebruikmaken van onze expertise op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Nicolien Verhage, een van de vitaliteitsadviseurs, praat je er graag over bij.

‘Energie en aandacht’

“Een nieuwe dienst aanbieden ter ondersteuning van onze werkgevers is altijd spannend. Maar wat is het leuk om te doen. In januari hebben David Huizing en ik inmiddels de eerste 12 werkgevers gesproken. Wat een energie en aandacht zit er op dit onderwerp! Maar daarnaast zien we ook de worsteling met het verankeren en het levendig houden van dit onderwerp binnen de organisaties. Met elkaar hierin het gesprek aangaan en samen kijken wat binnen de betreffende organisatie past is waardevol.

Naast deze individuele gesprekken doen we nog veel meer op het gebied van vitaliteit, ook voor niet-leden. Zo bieden we masterclasses aan (recap Viermaal Vitaal en het vervolg ‘Van ideeën naar actie’), organiseren we netwerkbijeenkomsten en publiceren we artikelen. Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie

Ben je lid en hebben we nog geen contact met jouw organisatie opgenomen? Dan zal dat in de loop van het jaar zeker gebeuren. Wil je graag nu al met ons in gesprek, dan mag je uiteraard ook contact met ons opnemen en plannen we snel wat in! Mail hiervoor naar nicolien@zw-connect.nl en/of david@zw-connect.nl.

Nieuws

Wat is er gebeurd met het geld van SectorplanPlus?


In vier factsheets brengen we de realisaties van de eerste SectorplanPlus-regeling in kaart.

Samenwerking op flex: zó doen ze het in de regio Gouda


ZWconnect stond drie jaar geleden aan de wieg van een inmiddels succesvolle samenwerking in de regio Gouda.

Acht toekomstbeelden en hun impact op het arbeidsmarkttekort


Rebel Group heeft in opdracht van AZW een rapportage opgeleverd waarin verschillende scenario’s van de sector worden geschetst.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*