Meld je activiteit aan voor de Slimme Zorg Estafette

Van 27 januari t/m 25 februari vindt de tweede editie van de Slimme Zorg Estafette (SZE) plaats. In februari 2022 staan slimme zorg en innovatie weer iedere week centraal in één regio, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. In de regio West vinden de activiteiten plaats tussen 7 en 11 februari.

Activiteitenplatform

Een belangrijk onderdeel van de SZE zijn de activiteiten in het land. Met het doel om van elkaar te leren en kennis te delen op het gebied van implementatie en opschaling van slimme zorg en innovatie. Dit jaar maken we gebruik van een activiteitenplatform binnen de vernieuwde website, waar organisaties activiteiten kunnen aanmelden en waar deelnemers zich voor al die activiteiten kunnen registreren.

We leggen dit jaar extra nadruk op samenwerking en moedigen dan ook aan dat elke activiteit met minimaal één andere organisatie wordt georganiseerd. Om het delen van kennis en het leren van elkaar te stimuleren, vragen we ook om dit zo interactief mogelijk te maken.

Eind oktober zullen we, uit de aangemelde activiteiten, enkele activiteiten selecteren voor de landelijke opening van de SZE. Deze vindt plaats op donderdag 27 januari, van 9.30 tot 11.30 uur. Wil je hierbij aanwezig zijn? Zorg dan dat je vóór 29 oktober je activiteit aangemeld hebt.

In het handboek geven we je handige tips voor de organisatie van een activiteit. Zowel voor digitale als fysieke activiteiten. Ook geven we je praktische tips en inspiratie om de interactie tijdens jouw activiteit zo goed mogelijk in te zetten. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Werkbezoek van VWS

Elk jaar worden er tijdens de SZE vanuit het ministerie van VWS werkbezoeken georganiseerd voor o.a. de ministers en staatssecretaris. Heb je ook interesse in een werkbezoek vanuit VWS? Maak je activiteit dan voldoende interactief en zorg dat je activiteit in het teken staat van samenwerken.

Zo maak je meer kans om uitgekozen te worden voor een (digitaal) bezoek. Meer weten? Lees alle informatie op de website.

Activiteit aanmelden

Wil je een activiteit organiseren tijdens de Slimme Zorg Estafette 2022? Meld deze dan hieronder aan.

Nieuws

Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect


Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis.

Deel jouw kansrijke initiatief voor het regioplan


Heb jij zelf een dergelijk initiatief voor de regio Haaglanden? Dan kun je deze nog tot 1 december indienen.

Nieuw: E-learning voor Begeleiding bij Financiën en Huiselijk geweld


Deze innovatieve digitale trainingen beloven een waardevolle aanvulling te zijn voor de vaardigheden van professionals in deze branches.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*