Leren van arbeidsmarktvernieuwers? Dat kon tijdens de Koplopersbijeenkomst!

Op 15 juni jl. organiseerden we in samenwerking met Actie Leer Netwerk en Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn ZHZ een Koplopersbijeenkomst in Delft. Deze bijeenkomst stond in het teken van leren van succesvolle arbeidsmarktvernieuwers. Er zijn vijf impactvolle arbeidsmarktinitiatieven benoemd tot Koploper door Daniek Timmermans van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook pitchten zij hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan. Er was vanuit de andere bezoekers veel interesse naar deze initiatieven. Wil je dit ook eens meemaken, zet dan vast 9 november 2023 in je agenda!

Naast de inspiratie die de Koplopers brachten, werd een vernieuwend perspectief op zorgen voor elkaar vanuit de burger gegeven. Door Wim van Hest van Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE) en Stijn van Kreij van het Butterfly Effect NL.

Lees de verhalen van de nieuwe Koplopers

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*