Leren van arbeidsmarktvernieuwers? Dat kon tijdens de Koplopersbijeenkomst!

Op 15 juni jl. organiseerden we in samenwerking met Actie Leer Netwerk en Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn ZHZ een Koplopersbijeenkomst in Delft. Deze bijeenkomst stond in het teken van leren van succesvolle arbeidsmarktvernieuwers. Er zijn vijf impactvolle arbeidsmarktinitiatieven benoemd tot Koploper door Daniek Timmermans van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook pitchten zij hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan. Er was vanuit de andere bezoekers veel interesse naar deze initiatieven. Wil je dit ook eens meemaken, zet dan vast 9 november 2023 in je agenda!

Naast de inspiratie die de Koplopers brachten, werd een vernieuwend perspectief op zorgen voor elkaar vanuit de burger gegeven. Door Wim van Hest van Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE) en Stijn van Kreij van het Butterfly Effect NL.

Lees de verhalen van de nieuwe Koplopers

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Innovatiekaart uitgebreid met nieuwe innovaties


De kaart is vernieuwd met vijf nieuwe innovaties en daarnaast een update van de al opgenomen initiatieven.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*