Jouw mening over het Recruitmentnetwerk

Om ons Recruitmentnetwerk zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze aangesloten leden, hebben we een evaluatie opgesteld. In deze online enquête komen we er graag achter hoe het netwerk tot nu toe bevallen is en welke wensen je hebt voor toekomstige bijeenkomsten.

Jouw mening over het Recruitmentnetwerk

In het Recruitmentnetwerk van ZWconnect komen recruiters uit de regio samen om onderwerpen zoals instroom, doorstroom en behoud van (potentiële) zorgmedewerkers te bespreken.

Om het Recruitmentnetwerk zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze aangesloten leden, hebben we een evaluatie opgesteld. In deze online enquête komen we er graag achter hoe het netwerk tot nu toe bevallen is en welke wensen je hebt voor toekomstige bijeenkomsten. Er zijn 29 vragen om te beantwoorden en het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De link naar de enquête vind je onderaan deze pagina.

Het volgende Recruitmentoverleg staat gepland op donderdag 30 september van 11.00 tot 12.00 uur. Een aanmeldmogelijkheid en extra informatie volgen nog!

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

ZZP’ers gezocht voor Regionaal Innovatieportfolio Digitale Zorg


Ben jij een zelfstandige en resultaatgerichte professional met ervaring in het beheer en onderhoud van databanken of informatiesystemen?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*