Jouw mening over het Recruitmentnetwerk

Om ons Recruitmentnetwerk zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze aangesloten leden, hebben we een evaluatie opgesteld. In deze online enquête komen we er graag achter hoe het netwerk tot nu toe bevallen is en welke wensen je hebt voor toekomstige bijeenkomsten.

Jouw mening over het Recruitmentnetwerk

In het Recruitmentnetwerk van ZWconnect komen recruiters uit de regio samen om onderwerpen zoals instroom, doorstroom en behoud van (potentiële) zorgmedewerkers te bespreken.

Om het Recruitmentnetwerk zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze aangesloten leden, hebben we een evaluatie opgesteld. In deze online enquête komen we er graag achter hoe het netwerk tot nu toe bevallen is en welke wensen je hebt voor toekomstige bijeenkomsten. Er zijn 29 vragen om te beantwoorden en het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De link naar de enquête vind je onderaan deze pagina.

Het volgende Recruitmentoverleg staat gepland op donderdag 30 september van 11.00 tot 12.00 uur. Een aanmeldmogelijkheid en extra informatie volgen nog!

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*