Jouw mening over het Recruitmentnetwerk

Om ons Recruitmentnetwerk zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze aangesloten leden, hebben we een evaluatie opgesteld. In deze online enquête komen we er graag achter hoe het netwerk tot nu toe bevallen is en welke wensen je hebt voor toekomstige bijeenkomsten.

Jouw mening over het Recruitmentnetwerk

In het Recruitmentnetwerk van ZWconnect komen recruiters uit de regio samen om onderwerpen zoals instroom, doorstroom en behoud van (potentiële) zorgmedewerkers te bespreken.

Om het Recruitmentnetwerk zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze aangesloten leden, hebben we een evaluatie opgesteld. In deze online enquête komen we er graag achter hoe het netwerk tot nu toe bevallen is en welke wensen je hebt voor toekomstige bijeenkomsten. Er zijn 29 vragen om te beantwoorden en het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De link naar de enquête vind je onderaan deze pagina.

Het volgende Recruitmentoverleg staat gepland op donderdag 30 september van 11.00 tot 12.00 uur. Een aanmeldmogelijkheid en extra informatie volgen nog!

Nieuws

Ontdekdezorg 2024: dit gaan we (en jij) doen!


Benieuwd hoe we de campagne dit jaar vorm willen geven? We geven je een overzicht. 

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*