Inschrijvingen Sterk in je werk week 2023 geopend

Van 13 tot en met 17 november staat de Sterk in je werk week weer op het programma! De ideale kans om jouw medewerkers activiteiten aan te bieden die bijdragen aan hun vitaliteit. ZWconnect heeft ook dit jaar weer een uitgebreid aanbod aan workshops en inspiratiesessies voor ze klaar staan. De inschrijvingen hiervoor zijn vanaf vandaag geopend.

Het thema dit jaar is Energiek op de werkvloer. ‘Energiek’ brengen we in verband met ‘levensenergie’. En als energieke medewerker bruis je van vitaliteit en inspiratie en zet je je graag in voor de organisatie en ben je bevlogen en betrokken.

Overzicht

Activiteiten

Op ons Zorg en Welzijn Plein vind je een overzicht van de activiteiten. Bouw veerkracht op bij het Energie Event en zet je sensitieve eigenschappen om in kracht tijdens de workshop Hooggevoelig en werken in de zorg.

 

Zet je collega in het zonnetje

Ken je een zorgtopper die altijd voor anderen klaarstaat? Nomineer en verras ze tijdens deze speciale week. De tien beste verhalen winnen een cadeau ter waarde van 50 euro!

Toolkit

Wil je de activiteiten van de Sterk in je werk week bij jouw medewerkers onder de aandacht brengen? Maak dan gebruik van onze toolkit.

 

Meer informatie

Heb je een vraag over de Sterk in je werk week? Neem dan contact op met Jennifer Janssens-Wassenaar, projectleider, via jennifer@zw-connect.nl.

Nieuws

Wat is er gebeurd met het geld van SectorplanPlus?


In vier factsheets brengen we de realisaties van de eerste SectorplanPlus-regeling in kaart.

Samenwerking op flex: zó doen ze het in de regio Gouda


ZWconnect stond drie jaar geleden aan de wieg van een inmiddels succesvolle samenwerking in de regio Gouda.

Acht toekomstbeelden en hun impact op het arbeidsmarkttekort


Rebel Group heeft in opdracht van AZW een rapportage opgeleverd waarin verschillende scenario’s van de sector worden geschetst.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*