Op weg naar efficiëntie en kwaliteit met Datalab Zorg en Welzijn

De groeiende nadruk in de zorg op kwaliteit, efficiënte en kostenbesparing legt een zware last op zorgorganisaties. Het capaciteitstekort en de toenemende complexiteit van de zorgvraag verhogen de druk verder. Om de best mogelijke dienstverlening te leveren en de efficiëntie te verhogen, is investeren in datagedreven werken niet langer een optie, maar een absolute noodzaak. De gemeente Den Haag, werkgeversvereniging ZWconnect en IT-bedrijf DAAT hebben een aanpak ontwikkeld om zorgorganisaties te helpen effectief met data aan de slag te gaan: Datalab Zorg en Welzijn.

In het onlangs verschenen magazine ICT&Health 6 heeft Frank Wensink, directeur van DAAT, een uitgebreid artikel geschreven over het Datalab. Je leest het artikel hieronder.

'Op weg naar efficiëntie en kwaliteit met Datalab'

Nieuws

Love2Innovate Festival: ‘Vooruitgang in de schijnwerpers’


In samenwerking met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap organiseerde ZWconnect op woensdag 14 februari het Love2Innovate Festival.

Studenten brengen met Expobike zorgtechnologie aan huis


Op dinsdag 7 februari jl. is de Expobike gelanceerd tijdens de Slimme Zorgestafette in het Experimenteerhuis in Zoetermeer.

ZWconnect trotse partner van Zorginnovatiehub


Per 1 februari 2024 is ZWconnect officieel trotse partner van de Zorginnovatiehub in Den Haag.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*