Infographics over arbeidsmarktprognoses voor iedere branche

Onlangs publiceerden wij op onze website de arbeidsmarktprognoses van 2022, die een duidelijk beeld laten zien van de personeelstekorten in Zorg en Welzijn voor de periode tot 2031. Om inzichtelijk te maken hoe deze tekorten zich per branche ontwikkelen, heeft het onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn (AZW) infographics gemaakt voor iedere branche in de sector.

'Tekorten zijn goed voelbaar'

“De tekorten op de arbeidsmarkt zijn in alle branches van Zorg en Welzijn goed voelbaar”, zo concludeert AZW. De nieuwste prognosemodellen geven inzicht in de ontwikkelingen: de tekorten zijn in de meest recente ramingen groter geworden in vergelijking tot de vorige versie van het prognosemodel.

De infographics betreffen overzichten voor heel Nederland, dus niet voor een bepaalde regio. Deze regionale vertaling kun je zelf maken via de publieksversie van het prognosemodel. Je kunt ook contact opnemen met Marlies Rosenbrand via marlies@zw-connect.nl of 06 – 82 72 07 44. In dat laatste geval maken we een puntsgewijze op maat gemaakte rapportage voor jou op basis van de beschikbare regionale branche data.

Infographics

Hieronder vind je het overzicht van de infographics voor de verschillende branches.

Nieuws

Acht toekomstbeelden en hun impact op het arbeidsmarkttekort


Rebel Group heeft in opdracht van AZW een rapportage opgeleverd waarin verschillende scenario’s van de sector worden geschetst.

Flexibilisering beroepsonderwijs: op weg naar een skills gerichte arbeidsmarkt


Bekijk het overzicht van alle mbo-opleidingen waarvoor leereenheden zijn ontwikkeld.

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*