Infographics over arbeidsmarktprognoses voor iedere branche

Onlangs publiceerden wij op onze website de arbeidsmarktprognoses van 2022, die een duidelijk beeld laten zien van de personeelstekorten in Zorg en Welzijn voor de periode tot 2031. Om inzichtelijk te maken hoe deze tekorten zich per branche ontwikkelen, heeft het onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn (AZW) infographics gemaakt voor iedere branche in de sector.

'Tekorten zijn goed voelbaar'

“De tekorten op de arbeidsmarkt zijn in alle branches van Zorg en Welzijn goed voelbaar”, zo concludeert AZW. De nieuwste prognosemodellen geven inzicht in de ontwikkelingen: de tekorten zijn in de meest recente ramingen groter geworden in vergelijking tot de vorige versie van het prognosemodel.

De infographics betreffen overzichten voor heel Nederland, dus niet voor een bepaalde regio. Deze regionale vertaling kun je zelf maken via de publieksversie van het prognosemodel. Je kunt ook contact opnemen met Marlies Rosenbrand via marlies@zw-connect.nl of 06 – 82 72 07 44. In dat laatste geval maken we een puntsgewijze op maat gemaakte rapportage voor jou op basis van de beschikbare regionale branche data.

Infographics

Hieronder vind je het overzicht van de infographics voor de verschillende branches.

Nieuws

Projectleider aan het woord: Sterk in je werk


Deze keer vertelt projectleider Esmée van der Hagen over Sterk in je werk.

Maak kennis met de regioplannen


ZWconnect is voor de vier zorgkantoorregio’s en het Netwerk Acute Zorg West in haar gebied betrokken bij totstandkoming van deze plannen.

Samenwerking op de arbeidsmarkt; wat mag wel en niet?


Samenwerken op de arbeidsmarkt mag volgens de mededingingsregels, maar die samenwerking mag niet nadelig uitpakken voor zorgmedewerkers.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*