HBO-modules voor werkenden in Zorg en Welzijn

Professionals in de zorg en welzijn willen zich graag blijven ontwikkelen om bij te blijven op hun vakgebied. Maar hoe combineer je dat met je drukke baan? Campus Gouda biedt, in samenwerking met De Haagse Hogeschool, werkenden met een mbo-diploma niveau 4 in de sector Zorg en Welzijn een unieke kans om hiermee aan de slag te gaan. Vanaf september 2022 starten twee modules: Communiceren in de zorg en Klinisch redeneren. De modules zijn onderdeel van de hbo-opleiding Verpleegkunde. Door losse modules te volgen kun je in korte tijd kijken of studeren op hbo-niveau iets voor jou is en doe je precies die kennis op die je direct in je werk kunt toepassen.

Inhoud modules

Communiceren in de zorg

Merk jij dat gesprekken met jouw cliënten en hun naasten lastiger worden? Wil jij meer weten over hoe je zorgtechnologie zinvol en goed afgestemd met je cliënten kunt inzetten? Wil jij je kennis verdiepen op het gebied van zelfmanagement? Dan is de module Communiceren in de zorg interessant voor jou. Deze module bestaat uit drie deelmodules. Je kunt één of meerdere deelmodules volgen.

Klinisch redeneren

Wil jij je verder verdiepen in het proces van klinisch redeneren? Wil jij meer weten over het proces van indiceren en toewijzen van zorg? Wil jij een bijdrage
leveren aan het bevorderen van gezond gedrag en aan het bevorderen van een gezonde leefstijl? Dan is de module Klinisch redeneren interessant voor jou. Deze module bestaat uit drie deelmodules. Je kunt één of meerdere deelmodules volgen.

Flyer

Wil je meer over weten over de module Communiceren in de zorg en/of Klinisch redeneren? Je vindt alle informatie in deze flyer.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*