HBO-modules voor werkenden in Zorg en Welzijn

Professionals in de zorg en welzijn willen zich graag blijven ontwikkelen om bij te blijven op hun vakgebied. Maar hoe combineer je dat met je drukke baan? Campus Gouda biedt werkenden met een mbo-diploma niveau 4 in de sector Zorg en Welzijn een unieke kans om hiermee aan de slag te gaan. Vanaf oktober 2023 starten twee modules: Communiceren in de zorg en Klinisch redeneren. De modules zijn onderdeel van de hbo-opleiding Verpleegkunde. Door losse modules te volgen kun je in korte tijd kijken of studeren op hbo-niveau iets voor jou is en doe je precies die kennis op die je direct in je werk kunt toepassen.

Inhoud modules

Communiceren in de zorg

Merk jij dat gesprekken met jouw cliënten en hun naasten lastiger worden? Wil jij meer weten over hoe je zorgtechnologie zinvol en goed afgestemd met je cliënten kunt inzetten? Wil jij je kennis verdiepen op het gebied van zelfmanagement? Dan is de module Communiceren in de zorg interessant voor jou. Deze module bestaat uit drie deelmodules. Je kunt één of meerdere deelmodules volgen.

Klinisch redeneren

Wil jij je verder verdiepen in het proces van klinisch redeneren? Wil jij meer weten over het proces van indiceren en toewijzen van zorg? Wil jij een bijdrage
leveren aan het bevorderen van gezond gedrag en aan het bevorderen van een gezonde leefstijl? Dan is de module Klinisch redeneren interessant voor jou. Deze module bestaat uit drie deelmodules. Je kunt één of meerdere deelmodules volgen.

Meer informatie

Wil je meer over weten over de module Communiceren in de zorg en/of Klinisch redeneren? Je vindt alle informatie op de website van Campus Gouda.

Nieuws

Projectleider aan het woord: Sterk in je werk


Deze keer vertelt projectleider Esmée van der Hagen over Sterk in je werk.

Maak kennis met de regioplannen


ZWconnect is voor de vier zorgkantoorregio’s en het Netwerk Acute Zorg West in haar gebied betrokken bij totstandkoming van deze plannen.

Samenwerking op de arbeidsmarkt; wat mag wel en niet?


Samenwerken op de arbeidsmarkt mag volgens de mededingingsregels, maar die samenwerking mag niet nadelig uitpakken voor zorgmedewerkers.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*