Gratis workshops voor zorg- en welzijnsmedewerkers in december

December is een maand van bezinning, maar daar moet je wel zelf tijd voor vrij maken. In deze hectische periode biedt ZWconnect daarom wederom drie gratis workshops aan zorg- en welzijnsmedewerkers aan, waarmee zij bij zichzelf na kunnen gaan in hoeverre hun werkgeluk op peil is. De workshops worden verzorgd door de loopbaancoaches van Sterk in je werk en staan in het teken van vitaliteit, gelukkig werken en werk-privé balans.

Inhoud

Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit (7 december, 19.30 tot 21.00 uur)
Vitaliteit gaat over levenskracht en levensenergie, je sterk en fit voelen en het aanwezig zijn van veerkracht. Vitaliteit is een basisbehoefte, zeker voor medewerkers in zorg en welzijn, waarin de focus veelal op het zorgen voor de ander ligt. In deze workshop reiken we laagdrempelige tools/werkvormen aan om aan de slag te gaan met jouw eigen vitaliteit. Dit doen we aan de hand van drie onderdelen, namelijk energie, motivatie en veerkracht.

Gelukkig Werken (14 december, 11.00 tot 12.30 uur)
Als je gelukkig werkt, dan heb je het gevoel dat je iets doet wat de moeite waard is. Je verschuift de balans naar de positieve kant. Maar ook bij gelukkig werken heb je soms negatieve gevoelens nodig. Bijvoorbeeld om jou een signaal te geven wanneer iets dreigt mis te gaan. Deze workshop helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk.

Werk en Privé in Balans (16 december, 15.00 tot 16.30 uur)
Druk, druk, druk… Na een lange werkdag op de bank neerploffen en ontspannen is er vaak niet bij. Thuis loopt alles namelijk ook gewoon door. Mantelzorgen, huishouden, het gezin, teveel om op te noemen. Hoe vind je de balans om al deze ballen in de lucht te houden? Tijdens deze workshop krijg je inzicht in je energievreters en je energiebronnen, leer je meer over je cirkel van invloed en oefen je om te ontspannen.

Meer informatie en aanmelden

Zorg- en welzijnsmedewerkers kunnen zich hier aanmelden voor de workshops. Na aanmelding ontvangen zij te zijner tijd een mail met de link naar de online omgeving waar zij zich kunnen melden bij aanvang van de bijeenkomst.

Wil je meer weten over de workshops? Neem dan contact op met projectleider Marjolijn van Tol, via marjolijn@zw-connect.nl of 06 – 86 84 48 17.

Flyer

Wil je jouw medewerkers gemakkelijk op de hoogte brengen van deze workshops? Maak dan gebruik van deze flyer.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Voordelig een opleiding volgen bij NIDI Businessschool als lid van ZWconnect


Op de valreep kunnen we voor onze leden twee opleidingen aanbieden met 1000 euro extra korting.

De ‘Monitor Zeggenschap’, wat houdt dat in?


Met de Monitor Zeggenschap wordt minimaal vijf jaar lang gevolgd hoe professionele zeggenschap formeel is ingericht.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*