Gezocht: Projectondersteuner met secretariële taken

Omschrijf jij jezelf als enthousiaste en proactieve spin in het web? En vind jij het leuk om in een kleine organisatie met korte lijnen te werken en het team van professionals te ontzorgen door ondersteunende werkzaamheden? Wie weet zijn wij de perfecte match!

ZWconnect is per direct op zoek naar een
Projectondersteuner met secretariële taken voor 32-36 uur per week

Let op: de deadline is inmiddels verstreken. Je kunt niet meer reageren op deze vacature.

'Manusje van alles'

Hoe kan jouw week er uit zien?

Je plant externe afspraken in voor de directeur, je stuurt een datumprikker voor een in te plannen bijeenkomst en notuleert de actiepunten in het weekoverleg. Je helpt zoeken naar de juiste locatie voor een bijeenkomst, verzorgt de administratie voor diverse projecten en zorgt dat ons klant-volg-systeem (Perfectview) actueel is. Je ondersteunt bij online bijeenkomsten en zorgt dat ict-problemen snel worden opgepakt. Je praat bij met projectleiders om te vernemen waar je ze mogelijk nog verder mee kan ondersteunen. Je neemt op regelmatige basis de werkzaamheden en planning door met de operationeel manager.

Als manusje van alles weet je laagdrempelig met iedereen contact te onderhouden en weet je met je service gerichte houding er voor te zorgen dat het team optimaal kan werken. Gezien de aard van de functie is aanwezigheid op kantoor het uitgangspunt.

Jouw profiel
  • Geïnteresseerd in de zorg- en welzijnssector
  • Ervaring in ondersteunende functie
  • Nieuwsgierig, enthousiast, sociaal, ondernemend, humor, flair, relativeringsvermogen
  • Proactief, groot verantwoordelijkheidsgevoel, klantvriendelijk en stressbestendig
  • Weet te prioriteren en doet aan verwachtingsmanagement
  • Zeer communicatief vaardig
  • Bij voorkeur ervaring met Perfectview
  • Minimaal HBO opgeleid in relevante opleiding (bijv. Facilitymanagement, hospitality en eventmanagement)
Wat bieden wij

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en wordt ontleend aan FWG functiegroep 45, maximaal € 3.468 op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een mobiele telefoon en laptop en heb je een mooie werkplek in Zoetermeer. Tevens kun je gratis gebruik maken van het scholingsaanbod via Good Habitz. Werkdagen zijn in elk geval maandag, dinsdag en donderdag.

Op de website van ZWconnect kun je meer lezen over onze organisatie. Voor verdere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Coralie Elmont via coralie@zw-connect.nl of 06-82739970. Als je wilt solliciteren, dan zien we je motivatiebrief en cv graag tegemoet via coralie@zw-connect.nl. Reageren kan tot uiterlijk 11 april aanstaande. De selectieprocedure bestaat uit twee gesprekken op locatie en een referentiecheck. Het betreft in eerste instantie een dienstverband van 1 jaar met als uitgangspunt verlenging bij goed functioneren.

Over ZWconnect

Als werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn bieden wij onze leden een sterk regionaal netwerk voor samenwerking en kennisuitwisseling in Zuid-Holland. Dit is cruciaal voor meer efficiency, slagkracht én sneller resultaat. We verbinden, delen kennis, inspireren, activeren en faciliteren. Wij zijn de spin in het web en zetten ons in voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. Samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan. Ons netwerk bestaat uit zorg- en welzijnswerkgevers, onderwijs, regionale overheid en andere stakeholders in het sociale domein. Ons credo is groots denken, lokaal samen doen!

Nieuws

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Subsidieverantwoording SectorplanPlus 2017-2022 officieel ingediend


In totaal is er in de periode tussen augustus 2017 en augustus 2022 voor 271 miljoen euro subsidie verantwoord.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*