Gezocht: Projectleiders bij ZWconnect

Houd jij je bezig met de arbeidsmarkt in Zorg & Welzijn, is het leiden van project jou op je lijf geschreven en lijkt het je leuk om te werken voor dé werkgeversvereniging in Zorg & Welzijn? Solliciteer dan vandaag nog op de functie van projectleider bij ZWconnect. Momenteel staan er twee uitdagende vacatures open.

Gezocht: Projectleiders bij ZWconnect

Houd jij je bezig met de arbeidsmarkt in Zorg & Welzijn, is het leiden van project jou op je lijf geschreven en lijkt het je leuk om te werken voor dé werkgeversvereniging in Zorg & Welzijn?

Als projectleider Sterk in je werk ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en het implementeren van dit project in de regio. Dit houdt in dat je proactief werkgevers aansluit op de mogelijkheden van loopbaancoaching en kansen weet om te zetten in concrete activiteiten passend binnen de dienstverlening. Hierbij kun je denken aan de doorontwikkeling van het huidige aanbod van workshops.

Als projectleider zorginnovatie houd jij je bezig met de uitdagingen en kansen die werkgevers in Zorg & Welzijn tegenkomen wanneer zij aan de slag gaan met digitale zorginnovatie. Jij weet als de spin in het web overzicht te creëren van het brede regionale speelveld op het gebied van digitale zorginnovatie. Je verwerkt de opgehaalde kennis op een overzichtelijke manier zodat onze leden direct weten wat er in de regio speelt. Hierbij werk je tegelijkertijd ook aan de invulling van onze website omtrent het onderwerp zorginnovatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacatures en hoe je kunt solliciteren? Je vindt ze op onze vacaturepagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coralie Elmont, directeur, via coralie@zwconnect.nl of 06 – 82 73 99 70.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*