Gezocht: Projectleiders bij ZWconnect

Houd jij je bezig met de arbeidsmarkt in Zorg & Welzijn, is het leiden van project jou op je lijf geschreven en lijkt het je leuk om te werken voor dé werkgeversvereniging in Zorg & Welzijn? Solliciteer dan vandaag nog op de functie van projectleider bij ZWconnect. Momenteel staan er twee uitdagende vacatures open.

Gezocht: Projectleiders bij ZWconnect

Houd jij je bezig met de arbeidsmarkt in Zorg & Welzijn, is het leiden van project jou op je lijf geschreven en lijkt het je leuk om te werken voor dé werkgeversvereniging in Zorg & Welzijn?

Als projectleider Sterk in je werk ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en het implementeren van dit project in de regio. Dit houdt in dat je proactief werkgevers aansluit op de mogelijkheden van loopbaancoaching en kansen weet om te zetten in concrete activiteiten passend binnen de dienstverlening. Hierbij kun je denken aan de doorontwikkeling van het huidige aanbod van workshops.

Als projectleider zorginnovatie houd jij je bezig met de uitdagingen en kansen die werkgevers in Zorg & Welzijn tegenkomen wanneer zij aan de slag gaan met digitale zorginnovatie. Jij weet als de spin in het web overzicht te creëren van het brede regionale speelveld op het gebied van digitale zorginnovatie. Je verwerkt de opgehaalde kennis op een overzichtelijke manier zodat onze leden direct weten wat er in de regio speelt. Hierbij werk je tegelijkertijd ook aan de invulling van onze website omtrent het onderwerp zorginnovatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacatures en hoe je kunt solliciteren? Je vindt ze op onze vacaturepagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coralie Elmont, directeur, via coralie@zwconnect.nl of 06 – 82 73 99 70.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*