Gezocht: Projectleider Sterk in je werk bij ZWconnect (24-32 uur)

Vind jij het leuk om je in te zetten voor medewerkers die graag nadenken over hun loopbaan of een loopbaan in de sector Zorg en Welzijn willen onderzoeken? Houd jij van een concreet project waarbij je samenwerkt met een groep loopbaancoaches om de resultaten te realiseren? Ben jij daarnaast een verbindende projectleider die een project zowel qua inhoud als qua administratie en monitoring van A tot Z weet te trekken? Dan ben jij mogelijk de projectleider die wij zoeken voor het project Sterk in je werk!

Let op: deze vacature staat momenteel niet meer open. 

Dit ga je doen
 • Als projectleider Sterk in je werk ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en het implementeren van dit project in de regio (regio’s Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe). Dit houdt in dat je proactief werkgevers aansluit op de mogelijkheden van loopbaancoaching en kansen weet om te zetten in concrete activiteiten passend binnen de dienstverlening. Hierbij kun je denken aan de doorontwikkeling van het huidige aanbod van workshops.
 • In dit project werk je nauw samen met de loopbaancoaches (ZZP’ers) die een team vormen om de coaching van medewerkers te realiseren. Naast de coördinatie van dit team van coaches ben je ook bezig met het monitoren van de werkprocessen die zij uitvoeren.
 • Je hebt een actieve bijdrage in het onder de aandacht brengen van het project in de regio o.a. door presentaties. Je doet dit uiteraard in samenwerking met onze afdeling communicatie.
 • Ongeveer 4-8 uur per week vervul je ook gelijksoortige werkzaamheden voor deRotterdamseZorg.
 • Tot slot neem je plaats in de landelijk werkgroep Sterk in je werk om samen met collega projectleiders de doorontwikkeling van het project vorm te geven.

 

Dit breng je mee
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Affiniteit met loopbaanvraagstukken, waarbij je weet wat er in de sector Zorg en Welzijn speelt en wat coaching inhoudt.
 • Je bent administratief, communicatief en praktisch onderlegd.
 • Je hebt een resultaatgerichte houding en ziet kansen om nog meer medewerkers enthousiast te maken voor het gebruik van dit mooie traject.
Wat heeft ZWconnect jou te bieden?
 • Ruimte voor ondernemerschap, eigen initiatief en verantwoordelijkheid in een uitdagende werkomgeving met professionele collega’s.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens cao Ziekenhuizen (onder andere deelname aan pensioenfonds en 13e maand).
 • Salariëring in FWG-50 (2.759 – 3.922 euro) op basis van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van de relevante kennis, opleiding en ervaring die jij meeneemt. Daarnaast bieden we ook ZZP’ers de mogelijkheid om te reageren. Hierbij bieden we een maximaaltarief aan van 90 euro per uur incl. BTW en reiskosten.
 • Contract tot 1 februari 2024, met de intentie om te verlengen.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkt toegang tot online leerplatform Goodhabitz.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Goed bereikbaar kantoor zowel met auto als OV.
 • Flexibiliteit in werkplek en -uren. Werkdagen in overleg.

 

Wie zijn wij?

Als werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn bieden wij organisaties een sterk regionaal netwerk voor samenwerking en kennisuitwisseling. Dit is cruciaal voor meer efficiency, slagkracht én sneller resultaat. En dat is hard nodig! Daarom werken wij samen met onze leden aan arbeidsmarktvraagstukken, zodat iedereen de zorg krijgt die hij verdient. Nu en in de toekomst! Wij zijn de spin in het web. We verbinden, delen kennis, inspireren, activeren en faciliteren. Ons credo is groots denken en lokaal doen in de regio’s Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. Zo lossen we samen de arbeidsmarktvraagstukken van onze leden op, want we zetten ons in voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. Samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan. Wat ons onderscheidt? We werken regionaal, branche-overstijgend met de focus op arbeidsmarktoplossingen. Wil je meer weten over onze organisatie, onze medewerkers en onze leden? Bekijk dan nu onze site: www.zw-connect.nl.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marjolijn van Tol, projectleider ZWconnect, via marjolijn@zwconnect.nl of 06 – 86 84 48 17.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 16 april naar Kirsten Grandia via kirsten@zwconnect.nl.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*