Gezocht: Officemanager

Ben jij een echte spin in het web die weet van aanpakken en word jij er blij van anderen tot ondersteuning te kunnen zijn? Én vind jij het leuk om in een kleine organisatie met korte lijnen en betrokken collega’s te werken? Wie weet zijn wij de perfecte match!

Wegens interne doorstroom is ZWconnect per direct op zoek naar een
enthousiaste Officemanager voor 32-36 uur per week.

Meer informatie

De functie

Als officemanager weet je het team proactief te ondersteunen zodat alles op rolletjes loopt. Het is een dynamische en afwisselende functie, waarbij het van belang is goed het overzicht te houden en te kunnen prioriteren. Hierbij houd je de betrokkenen aangesloten op de planning en weet je als geen ander verwachtingen op een prettige manier te managen. In deze functie ondersteun en ontzorg je het gehele team door op proactieve wijze (gevraagd en ongevraagd) te ondersteunen op secretarieel, administratief, organisatorisch en facilitair vlak. Denk hierbij ook aan ondersteuning op HR, Communicatie, ICT en AVG gerelateerde zaken. Een belangrijk onderdeel van de functie is ook het actueel houden van ons klant-volg-systeem; PerfectView.

Je maakt onderdeel uit van de overhead, bestaande uit de directeur, financieel medewerker en een nog te werven operationeel manager.

Als manusje van alles weet je laagdrempelig met iedereen contact te onderhouden en weet je met je servicegerichte houding er voor te zorgen dat het team optimaal kan werken. Gezien de aard van de functie is aanwezigheid op kantoor het uitgangspunt.

 

Jouw profiel:
  • Affiniteit met de zorg- en welzijnssector
  • Ervaring in een ondersteunende/servicegerichte functie
  • Nieuwsgierig, enthousiast, sociaal, ondernemend, humor, flair, relativeringsvermogen en uiteraard communicatief zeer vaardig
  • Proactief, klantvriendelijk, dienstbaar en stressbestendig
  • Weet te prioriteren en doet aan verwachtingsmanagement
  • Bij voorkeur ervaring met PerfectView en SharePoint
  • Minimaal MBO opgeleid

 

Starters zijn ook welkom te reageren!

We vinden diversiteit erg belangrijk en werken graag aan een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. We zijn daarom op zoek naar mensen (m/v/x) met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om samen een krachtig team te kunnen vormen.

Wat bieden wij:

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en wordt ontleend aan FWG functiegroep 45, maximaal €3.468 op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een mobiele telefoon en laptop en heb je een mooie werkplek in Zoetermeer. Tevens kan je gratis gebruik maken van het scholingsaanbod via Good Habitz. Werkdagen zijn in elk geval maandag, dinsdag en donderdag.

Op de website van ZWconnect kun je meer lezen over onze organisatie. Wil je meer weten over deze functie of onze mooie organisatie? Dan kan je contact opnemen met Coralie Elmont (directeur) via coralie@zw-connect.nl of 06-82739970. Als je wilt solliciteren dan zien we je motivatiebrief en cv graag tegemoet via coralie@zw-connect.nl. Reageren kan tot 5 december. De selectieprocedure bestaat uit twee gesprekken op locatie en een referentiecheck. Het betreft in eerste instantie een dienstverband van 1 jaar met als uitgangspunt verlenging bij goed functioneren.

 

Over ZWconnect

Als werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn bieden wij onze leden een sterk regionaal netwerk voor samenwerking en kennisuitwisseling in Zuid-Holland. Dit is cruciaal voor meer efficiency, slagkracht én sneller resultaat. We verbinden, delen kennis, inspireren, activeren en faciliteren. Wij zijn de spin in het web en zetten ons in voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. Samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan. Ons netwerk bestaat uit zorg- en welzijnswerkgevers, onderwijs, regionale overheid en andere stakeholders in het sociale domein. Ons credo is groots denken, lokaal samen doen!

Nieuws

Even voorstellen…


Onze nieuwe projectleider Instroom Elize Benard stelt zich graag aan je voor.

Minister Helder brengt werkbezoek aan het Centrum voor Innovatief Vakmanschap


Het doel was om te laten zien wat er allemaal kan en gebeurt in de regio op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie.

Gezocht: Operationeel Manager


Weet jij met jouw organisatietalent processen in goede banen te leiden?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*