Gezocht: manager verenigingsbureau bij ZWconnect

Weet jij als geen ander structuur, samenhang en focus te brengen en krijg jij energie van het managen en optimaliseren van samenwerking? Spreekt het jou daarnaast aan om in een klein team met hoogopgeleide professionals te werken? Voor ons verenigingsbureau, bestaande uit zo’n 16 medewerkers, zijn wij op zoek naar een manager voor 24 uur per week. De manager heeft een interne focus en vult deze dusdanig in zodat de directeur de externe focus kan borgen.

Profiel

Wegens verdere professionalisering van onze organisatie zoeken wij een enthousiaste en doortastende manager die de directeur terzijde staat bij managementtaken op het gebied van bedrijfsvoering en projectmanagement. Het betreft een functie met een interne focus waarbij jij er voor zorgt dat de interne organisatie optimaal kan functioneren. Als manager ben je een verbinder en kun je goed samenwerken op verschillende niveaus. Wij zijn op zoek naar een manager die zich herkent in een faciliterende managementstijl om het team van hoogopgeleide professionals optimaal te faciliteren. Met jouw aanpak zorg je dat intern alles soepel loopt.

Ben jij degene die wij zoeken?! We ontvangen graag voor 10 december je cv en motivatie. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem hiervoor contact op met Coralie Elmont via: 06 – 82 73 99 70 of coralie@zw-connect.nl.

Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.

Nieuws

10 genomineerden Impactmakerprijs 2021 bekend


Dit jaar zijn maar liefst 29 projecten voor de Impactmakerprijs 2021 ingezonden.

Bijna 5 miljoen euro verantwoord voor opleidingstrajecten in de regio


In totaal is er in onze regio in tijdvak 2 van SectorplanPlus bijna 5 miljoen euro aan subsidie verantwoord. 2.687 deelnemers hebben een opleiding of training gevolgd.

Gezocht: manager verenigingsbureau bij ZWconnect


Weet jij als geen ander structuur, samenhang en focus te brengen en krijg jij energie van het managen en optimaliseren van samenwerking?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*