Fitte Top 100: Hoe blijven jouw medewerkers fit aan het werk?

Zorg- en welzijnmedewerkers staan altijd voor anderen klaar. Maar denken ze ook genoeg aan zichzelf? Hoe kunnen zij elkaar helpen fit te blijven werken, tot aan hun pensioen? Dat kan met de Fitte Top 100: 1 podium voor de 100 fitste ideeën van én voor professionals in Zorg en Welzijn.

Een gelukkige medewerker

PGGM&CO, IZZ en PFZW lanceren de Fitte Top 100. Hier worden jouw medewerkers geïnspireerd en geactiveerd om fit te blijven of worden. Een fitte medewerker is namelijk een gelukkige medewerker.

Welke initiatieven De Fitte Top 100 halen en wie daarvan de absolute winnaar(s) zijn, dat bepaalt de sector zelf. Laat iedereen stemmen op zijn of haar favoriete idee. Het idee dat de meeste likes verzamelt, wint een kickboksles van Remy Bonjasky en een fitheidpakket voor het team. Op naar een super fitte organisatie!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op fittetop100.nl en informeer jouw medewerkers over dit podium.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Inschrijvingen Sterk in je werk week 2023 geopend


De ideale kans om jouw medewerkers activiteiten aan te bieden die bijdragen aan hun vitaliteit.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*