Fitte Top 100: Hoe blijven jouw medewerkers fit aan het werk?

Zorg- en welzijnmedewerkers staan altijd voor anderen klaar. Maar denken ze ook genoeg aan zichzelf? Hoe kunnen zij elkaar helpen fit te blijven werken, tot aan hun pensioen? Dat kan met de Fitte Top 100: 1 podium voor de 100 fitste ideeën van én voor professionals in Zorg en Welzijn.

Een gelukkige medewerker

PGGM&CO, IZZ en PFZW lanceren de Fitte Top 100. Hier worden jouw medewerkers geïnspireerd en geactiveerd om fit te blijven of worden. Een fitte medewerker is namelijk een gelukkige medewerker.

Welke initiatieven De Fitte Top 100 halen en wie daarvan de absolute winnaar(s) zijn, dat bepaalt de sector zelf. Laat iedereen stemmen op zijn of haar favoriete idee. Het idee dat de meeste likes verzamelt, wint een kickboksles van Remy Bonjasky en een fitheidpakket voor het team. Op naar een super fitte organisatie!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op fittetop100.nl en informeer jouw medewerkers over dit podium.

Nieuws

Campagne voor NL Leert Door: ‘Pluk je werkgeluk’


Gebruik de communicatiecampagne ‘Pluk je werkgeluk’ om de subsidie van NL Leert Door onder de aandacht te brengen.

Projectleider aan het woord: Vitaliteitsadvies


Deze keer vertelt projectleider Nicolien Verhage over het Vitaliteitsadvies, dat zij dit jaar samen met David Huizing heeft opgezet.

Datagedreven gaan werken? Meld je aan voor het DataLab Zorg en Welzijn!


In dit project wordt in een collectief samengewerkt om flexibel, laagdrempelig en resultaatgericht met data te innoveren.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*