Extra handen nodig? Raadpleeg de Nationale Zorgreserve

Aan het begin van de coronacrisis werd de crisisorganisatie Extra handen voor de zorg in het leven geroepen, om de vraag van zorgorganisaties te verbinden met het aanbod van mensen die de zorg willen ontlasten. Met de sterke terugloop van het aantal besmettingen midden 2021 is het project Extra handen voor de Zorg afgeschaald en is de crisis dienstverlening per 1 september jl. gestopt. Inmiddels werkt het ministerie van VWS, op verzoek van de Tweede Kamer, aan een meer duurzame organisatie die ondersteuning kan bieden ten tijde van crisis. Dit is opgepakt door de organisatie de Nationale Zorgreserve.

Net als bij Extra handen voor de Zorg, kun je bij de Nationale Zorgreserve een ondersteuningsaanvraag indienen voor extra personeel in het geval je vanwege corona een plotseling tekort hebt of verwacht aan personeel om continuïteit van zorg te kunnen blijven garanderen. Je kunt een aanvraag indienen via de website van de Nationale Zorgreserve. Daar vind je ook uitgebreidere informatie over de werkwijze.

Verder kunt je per e-mail en telefoon contact opnemen met de Nationale Zorgreserve via community@nationalezorgreserve.nl of telefoonnummer 085-3038457.

Nieuws

Ontdekdezorg 2024: dit gaan we (en jij) doen!


Benieuwd hoe we de campagne dit jaar vorm willen geven? We geven je een overzicht. 

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*