Extra data voor workshops rondom werkgeluk

In de Week van het Werkgeluk organiseert ZWconnect drie workshops rondom het thema ‘Werkgeluk’. Vanwege de grote populariteit hiervan, zijn er extra data in oktober waarop medewerkers in Zorg & Welzijn deze inspirerende sessies bij kunnen wonen.

Workshops over werkgeluk

In de Week van het Werkgeluk organiseert ZWconnect drie workshops rondom het thema ‘Werkgeluk’. Vanwege de grote populariteit hiervan, zijn er extra data in oktober waarop medewerkers in Zorg & Welzijn deze inspirerende sessies bij kunnen wonen.

In de workshop Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit (11 oktober, 10.00 – 11.30 uur) leer je meer over levenskracht en levensenergie, je sterk en fit voelen en het aanwezig zijn van veerkracht. Vitaliteit is een basisbehoefte, zeker voor medewerkers in zorg en welzijn, waarin de focus veelal op het zorgen voor de ander ligt. In de workshop reiken we laagdrempelige tools/werkvormen aan om aan de slag te gaan met jouw eigen vitaliteit. Dit doen we aan de hand van drie onderdelen, namelijk energie, motivatie en veerkracht.

De workshop Gelukkig Werken (14 oktober, 11.00 – 12.30 uur) helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. Als je gelukkig werkt, dan heb je het gevoel dat je iets doet wat de moeite waard is. Je verschuift de balans naar de positieve kant. Maar ook bij gelukkig werken heb je soms negatieve gevoelens nodig. Bijvoorbeeld om jou een signaal te geven wanneer iets dreigt mis te gaan. De workshop is persoonlijk en gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap. We gaan aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Ook krijg je kennis over de factoren die van belang zijn voor werkgeluk. De training is nuchter, praktisch en inspirerend.

Druk, druk, druk… Na een lange werkdag op de bank neerploffen en ontspannen is er vaak niet bij. Thuis loopt alles namelijk ook gewoon door. Mantelzorgen, huishouden, het gezin, teveel om op te noemen. Hoe vind je de balans om al deze ballen in de lucht te houden? Tijdens de workshop Werk en Privé in Balans krijg je inzicht in je energievreters en je energie- bronnen, leer je meer over je cirkel van invloed en oefen je om te ontspannen. Je maakt een plan waarmee je na de workshop direct aan de slag kunt om de eerste stappen naar een betere balans te zetten.

Flyer

Wil je deze workshops onder de aandacht brengen bij medewerkers van jouw organisatie? Dan kun je deze flyer gebruiken.

Meer informatie

Heb je vragen over een van de workshops? Neem dan contact op met Nicolien Verhage, projectleider, via nicolien@zw-connect.nl of 06 – 82 73 67 21.

Nieuws

Gezond & Zeker Innovatiedag groot succes!


Ruim duizend ergocoaches, veiligheidscoaches en andere zorgprofessionals bezochten op 13 mei de Gezond & Zeker Innovatiedag in Nieuwegein.

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Subsidieverantwoording SectorplanPlus 2017-2022 officieel ingediend


In totaal is er in de periode tussen augustus 2017 en augustus 2022 voor 271 miljoen euro subsidie verantwoord.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*