Extra bedrag beschikbaar voor NL Leert Door

Via de subsidie NL Leert Door – sectoraal maatwerk kun je, als werkgever in Zorg en Welzijn, jouw medewerkers diverse activiteiten aanbieden met forse korting. Afgelopen zomer is de subsidie toegekend op basis van aanvragen van organisaties, die inmiddels al aan de slag zijn. Naast de toegekende subsidie, is er nu een extra bedrag gereserveerd voor organisaties die de inventarisatieronde hebben gemist. Je kunt dus nog inschrijven en deelnemen met de stelregel OP = OP.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als werkgever kun je kiezen voor de volgende trajecten:

  • Activiteit A | ontwikkel/loopbaanadvies met een waarde van 700 euro. Hiervoor ontvang je als werkgever een vergoeding van 490 euro.
  • Activiteit B1 | extra begeleiding van 5 uur via dezelfde ontwikkel-/loopbaancoach bij het zoeken naar een juiste volgende stap, met een minimale waarde van 500 euro. Als werkgever ontvang je een vergoeding van 350 euro.
  • Activiteit B2 | extra begeleiding van 10 uur via dezelfde ontwikkel-/loopbaancoach bij het zoeken naar een juiste volgende stap, met een minimale waarde van 1.000 euro. Als werkgever ontvang je een vergoeding van 700 euro.
  • Activiteit C1 | scholing met een minimale studiebelasting van 16 uur en een waarde van 500 euro. Als werkgever ontvang je een vergoeding van 350 euro.
  • Activiteit C2 | scholing leidend tot een certificaat of diploma met een minimale waarde van 1.250 euro. Als werkgever ontvang je een vergoeding van 875 euro.
  • Activiteit D | EVC-procedure met een minimale waarde van 1.250 euro. Als werkgever ontvang je een vergoeding van 875 euro.

 

Elke medewerker kan van de regeling gebruikmaken tot maximaal 2.000 euro subsidie (per medewerker). Je kunt dus per medewerker activiteiten combineren.

Alle activiteiten zijn gericht op loopbaanontwikkeling en op behoud van de medewerker voor de organisatie of voor de sector, zoals ontwikkel/advies trajecten of een EVC-traject. Penvoerder van deze landelijke regeling is RegioPlus, in samenwerking met CNV Zorg & Welzijn.

Via dit aanmeldformulier kun je subsidie aanvragen. Binnen vijf werkdagen hoor je of de aanvraag geheel of gedeeltelijk gehonoreerd wordt. Dit hangt namelijk af van de belangstelling en OP = OP. We behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst. Mocht het budget benut zijn, dan plaatsen we je op een reservelijst.

Werkgevers die hun aanvraag gehonoreerd krijgen, ontvangen een link waarmee ze een account kunnen aanmaken in een digitaal portaal. In dit portal worden enkele organisatiegegevens ingevoerd. Daarna kun je jouw medewerkers registreren die gebruik willen maken van de activiteiten, evenals de benodigde documentatie.Neem voor meer informatie contact op met Linda van der Veer via linda@zw-connect.nl of 06 – 82 73 25 72.

Nieuws

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Subsidieverantwoording SectorplanPlus 2017-2022 officieel ingediend


In totaal is er in de periode tussen augustus 2017 en augustus 2022 voor 271 miljoen euro subsidie verantwoord.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*