Even voorstellen…

Ik ben Marjolijn van Tol en sinds november werkzaam als projectleider voor Sterk in je werk bij ZWconnect. De afgelopen 15 jaar ben ik vooral actief geweest als recruiter met een groot hart voor de sector Zorg en Welzijn. Daarnaast ben ik ook loopbaancoach. Ik heb een enorme drive om zorg- en welzijnprofessionals zo gelukkig mogelijk te laten zijn en blijven in hun werk. Soms is het switchen van baan helpend, maar met nieuwe inzichten weer gelukkig worden in je huidige baan is minstens even waardevol. Vooral op dit laatste punt zet ik mij volop in binnen dit fantastische project!

Via Sterk in je werk heb ik als doel om zoveel mogelijk medewerkers te behouden binnen de sector Zorg en Welzijn. Onze gratis loopbaancoaching en interactieve workshops bieden echt antwoorden. Want als iedereen regelmatig aandacht besteed aan zijn of haar loopbaan, kom je tot nieuwe inzichten en kan je beter blijven zorgen voor jezelf en de ander. Dus kom in beweging en kijk voor meer informatie op sterkinjewerk.nl.

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de (in company) mogelijkheden? Ik vertel je graag meer en ben bereikbaar via marjolijn@zw-connect.nl of 06 – 86 84 48 17.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*