Even voorstellen…

Ik ben Marjolijn van Tol en sinds november werkzaam als projectleider voor Sterk in je werk bij ZWconnect. De afgelopen 15 jaar ben ik vooral actief geweest als recruiter met een groot hart voor de sector Zorg en Welzijn. Daarnaast ben ik ook loopbaancoach. Ik heb een enorme drive om zorg- en welzijnprofessionals zo gelukkig mogelijk te laten zijn en blijven in hun werk. Soms is het switchen van baan helpend, maar met nieuwe inzichten weer gelukkig worden in je huidige baan is minstens even waardevol. Vooral op dit laatste punt zet ik mij volop in binnen dit fantastische project!

Via Sterk in je werk heb ik als doel om zoveel mogelijk medewerkers te behouden binnen de sector Zorg en Welzijn. Onze gratis loopbaancoaching en interactieve workshops bieden echt antwoorden. Want als iedereen regelmatig aandacht besteed aan zijn of haar loopbaan, kom je tot nieuwe inzichten en kan je beter blijven zorgen voor jezelf en de ander. Dus kom in beweging en kijk voor meer informatie op sterkinjewerk.nl.

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de (in company) mogelijkheden? Ik vertel je graag meer en ben bereikbaar via marjolijn@zw-connect.nl of 06 – 86 84 48 17.

Nieuws

Even voorstellen…


Onze nieuwe operationeel manager Margôt van Gils stelt zich graag aan je voor.

Oriënteren in Zorg en Welzijn: zó ging Jade aan de slag


Jade van der Burgh (20) besloot om in zoveel mogelijk richtingen ervaring op te doen.

Gezocht: Projectondersteuner met secretariële taken


ZWconnect is per direct op zoek naar een Projectondersteuner met secretariële taken voor 32-36 uur per week.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*