Even voorstellen: Monique van Meurs

Mijn naam is Monique van Meurs, 43 jaar oud en samen met Bas en vier fantastische pubers geniet ik van de levendige dynamiek van ons samengestelde gezin. Je kan je voorstellen dat het dagelijks managen van dit gezin om buitengewone organisatorische vaardigheden vraagt met daarnaast een vleugje flexibiliteit; kwaliteiten die ik met enthousiasme ook in kan zetten binnen mijn werk.

'Hechte samenwerking en verbinding'

Sinds april maak ik deel uit van het ZWconnect-team, waar ik mijn bijdrage lever aan de transformatie van de sector Zorg en Welzijn. Met mijn projecten focus ik mij op voorlichting en oriëntatie en daarnaast het coördineren van diverse evenementen.

De uitdagingen waar de zorgsector voor staat vereisen een hechte samenwerking en verbinding. Laten we onze krachten bundelen en brainstormen over vernieuwende en creatieve ideeën om deze uitdagingen aan te gaan!

Wil je meer weten over mijn projecten of sparren over een mogelijke samenwerking? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen via e-mail op monique@zw-connect.nl. Telefonisch ben ik beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag op 06 – 20 36 32 88.

Nieuws

Maak gebruik van de STOZ-regeling


Deze regeling biedt zorgaanbieders de kans om subsidie aan te vragen voor het opschalen van digitale en hybride processen.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Even voorstellen: Edwin Parlevliet


Onze nieuwe projectleider Arbeidsmarktonderzoek Edwin Parlevliet stelt zich graag aan je voor!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*