Even voorstellen: Jetty de Jongh

Mijn naam is Jetty de Jongh, ik ben getrouwd met Mark en ben moeder van twee lieve zoons (Remy en Tico). Sinds mei 2024 maak ik onderdeel uit van het team van ZWconnect als Projectondersteuner. Na 15 jaar in meerdere branches werkzaam te zijn geweest in diverse ondersteunende functies zocht ik naar een afwisselende functie met een grotere maatschappelijke impact. Bij ZWconnect krijg ik deze kans om gezamenlijk te werken aan de zorg van de toekomst.

'Een mooi team met een nog mooier doel'

Zo ben ik betrokken bij het project Sterk in je werk en doe ik daar de administratie voor. Daarnaast ondersteun ik diverse projectleiders met de meest uiteenlopende vragen en ben ik achtervang voor onze Officemanager Saskia. Ik vind het fijn om collega’s (en anderen) te helpen waar het kan en zo mijn steentje bij te dragen aan een mooi team met een nog mooier doel!

Als ik iets voor jou kan betekenen, je graag nader kennis wilt maken of meer wilt weten over mijn functie, neem dan contact met me op via jetty@zw-connect.nl of 06 – 57 70 52 72.

Heel graag tot ziens!

Nieuws

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Ingrid Wolf nieuw bestuurslid ZWconnect


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 juni jl. is Ingrid Wolf benoemd tot bestuurslid van ZWconnect.

Jaaroverzicht 2023: welke resultaten zijn er geboekt?


In ons jaaroverzicht nemen we je graag mee in de meest in het oog springende successen van 2023. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*