Even voorstellen…

Ik ben Elize Benard, 31 jaar, getrouwd met Jaco en moeder van een vrolijke dochter Elle. En niet onbelangrijk: sinds 1 november jl. gestart als projectleider Instroom bij ZWconnect. De afgelopen 8 jaren ben ik o.a. als projectleider werkzaam geweest bij de brancheorganisatie voor de bouw en infra, Bouwend Nederland. In deze jaren heb ik samen met leden en collega’s veel initiatieven gestart, waaronder een bijzonder en succesvol instroomproject voor de basisschooljeugd. Tijdens dit project ben ik het maatschappelijke karakter zo gaan waarderen dat ik dit graag wilde voortzetten in een nieuwe baan.

 

In de afgelopen weken ben ik geïnspireerd geraakt door de prachtige zorg- en welzijnsector en alle uitdagingen die hierbij komen kijken. Zelf raak ik intrinsiek gemotiveerd door impactvolle initiatieven waarin samenwerken centraal staat en kijk er dan ook naar uit om projecten zoals ‘Volg je Hart’, ‘Retourticket naar de zorg’, het Recruitmentnetwerk en het loopbaanportaal in 2023 verder door te ontwikkelen en professionaliseren.

Als je vragen hebt over bovenstaande initiatieven, kennis wilt maken of ik iets anders voor je kan betekenen, schroom niet om mij te bellen op 06-30996022. Op maandag, woensdag en donderdag ben ik het beste bereikbaar. Liever mailen? Dat kan ook: elize@zw-connect.nl.

Wie weet tot snel!

Nieuws

RegioPlus Jaaroverzicht 2022


In dit jaaroverzicht vind je een greep van de activiteiten van RegioPlus afgelopen jaar.

Bekijk ons arbeidsmarktprogramma 2023!


Voor 2023 heeft ZWconnect een innovatief arbeidsmarktprogramma samengesteld waarmee we anders kijken, anders leren en anders doen.

Meld je aan voor de Slimme Zorg Estafette!


Tijdens dit evenement staat innovatie in zorg, welzijn en preventie centraal.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*