Even voorstellen…

Mijn naam is Esmée van der Hagen en sinds juni 2023 ben ik projectleider van het fantastische project Sterk in je werk. Als coach met een communicatieachtergrond zie ik het als een mooie uitdaging voor mij om dit project nog meer onder de aandacht te brengen. Mijn passie voor coachen is ontstaan toen ik zelf, zowel als coach én als gecoachte, ervaarde hoe waardevol het is om met iemand te praten en welke impact het op je (werk)leven kan hebben. Dit gun ik anderen ook!

 

'Passie voor coachen'

Mijn binding met de zorg is het afgelopen anderhalf jaar flink gegroeid. Als docent in het volwassenonderwijs mocht ik lesgeven aan (zeer) gemotiveerde zorgprofessionals. Medewerkers die, naast een drukke baan en een sociaal privéleven, besloten de sprong te wagen en zichzelf verder te ontwikkelen. Gemotiveerder vind je ze haast niet. Als studieloopbaancoach en docent op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (coachen, intervisie, communicatie, werkbegeleiding, etc.) streefde ik ernaar om op een positieve en enthousiaste manier het beste in mijn studenten naar boven te halen. Een ambitie die ik graag ook in deze rol blijf nastreven.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan contact met me op via esmee@zw-connect.nl.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*