Even voorstellen…

Mijn naam is Kirsten Grandia en ik ben sinds eind januari werkzaam als operationeel manager bij ZWconnect. De afgelopen jaren heb ik als beleidsmedewerker voor de gemeente Den Haag gewerkt in verschillende functies op het terrein van zorg, welzijn en jeugd.

Mooie verbindingen maken

Mijn interesses liggen bij het gedrag van mensen, iets nuttigs doen voor de maatschappij en mooie verbindingen maken. Ik vind het leuk om dingen te organiseren, structuur en overzicht aan te brengen, zo efficiënt mogelijk zaken te regelen en in te richten en samenhang te stimuleren. Ik krijg energie als zaken op rolletjes lopen en iedereen floreert.

 

 

De afgelopen jaren is ZWconnect gegroeid, waardoor we terecht zijn gekomen in een nieuwe fase van ontwikkeling. Ik ga mij als operationeel manager onder andere bezighouden met het ontwikkelen van beleid omtrent interne zaken en het professionaliseren en doorontwikkelen van diverse processen bij ZWconnect.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*