Even voorstellen…

Mijn naam is Kirsten Grandia en ik ben sinds eind januari werkzaam als operationeel manager bij ZWconnect. De afgelopen jaren heb ik als beleidsmedewerker voor de gemeente Den Haag gewerkt in verschillende functies op het terrein van zorg, welzijn en jeugd.

Mooie verbindingen maken

Mijn interesses liggen bij het gedrag van mensen, iets nuttigs doen voor de maatschappij en mooie verbindingen maken. Ik vind het leuk om dingen te organiseren, structuur en overzicht aan te brengen, zo efficiënt mogelijk zaken te regelen en in te richten en samenhang te stimuleren. Ik krijg energie als zaken op rolletjes lopen en iedereen floreert.

 

 

De afgelopen jaren is ZWconnect gegroeid, waardoor we terecht zijn gekomen in een nieuwe fase van ontwikkeling. Ik ga mij als operationeel manager onder andere bezighouden met het ontwikkelen van beleid omtrent interne zaken en het professionaliseren en doorontwikkelen van diverse processen bij ZWconnect.

Nieuws

Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect


Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis.

Deel jouw kansrijke initiatief voor het regioplan


Heb jij zelf een dergelijk initiatief voor de regio Haaglanden? Dan kun je deze nog tot 1 december indienen.

Nieuw: E-learning voor Begeleiding bij Financiën en Huiselijk geweld


Deze innovatieve digitale trainingen beloven een waardevolle aanvulling te zijn voor de vaardigheden van professionals in deze branches.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*