Even voorstellen…

Mijn naam is Merel Stuijfzand, 34 jaar en op 2 januari gestart bij ZWconnect. 2022 was een bewogen jaar voor mij, zowel privé als zakelijk. Ja, ook wij hebben twee verhuizingen, een verbouwing en het krijgen van een baby in één jaar gestopt. En nu óók nog een nieuwe baan! Bij ZWconnect start ik als projectleider Voorlichting.

Even voorstellen...

De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest bij GGZ Rivierduinen als senior recruiter en arbeidsmarktcommunicatie adviseur. Ik ben begonnen met één naaste collega en 80 vacatures, toen ik wegging stond er een team van 5 recruiters en 160 vacatures. Bij GGZ Rivierduinen heb ik mij bezig gehouden met het aantrekken van nieuwe collega’s op allerlei creatieve manieren. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij het positioneringstraject, uitstroom en heb ik het project ‘behoud jong zorgtalent’ geleid. Het was een leerzame tijd en ik heb ontzettend veel bewondering gekregen voor alle zorgmedewerkers.

Met de diverse projecten die bij voorlichting horen hoop ik een klein steentje bij te dragen aan de positieve positionering van de sector in deze regio, voornamelijk gericht op jongeren. Mede door de mooie samenwerkingen binnen deze sector, gaat dat zeker lukken. Wil je een keer sparren over het verbouwen van je huis? Dan mag je mij gerust benaderen. Of toch liever sparren over de diverse projecten? Ik ben te bereiken op 06-26889498. Mailen mag ook, via merel@zw-connect.nl.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*