Even voorstellen…

Mijn naam is Jennifer Janssens-Wassenaar en sinds mei 2022 werk ik met veel plezier als projectondersteuner bij ZWconnect. De afgelopen zestien jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de ondersteuning van directie en management, waarbij marketing en communicatie een rode lijn had.

'Geen dag is hetzelfde'

Als projectondersteuner heb ik de allerleukste baan van ZWconnect! Van kleinschaligere overleggen waar de juiste sfeer moet worden getroffen en de bezoeker zich welkom voelt, tot complexe beleidzaken, het uitwerken van enquêtes en onderhouden van interne communicatie. Geen dag is hetzelfde.

Naast deze ondersteunende rol bij projecten, de directie en communicatie, houd ik mij ook bezig met facilitaire zaken en ondersteun ik bij evenementen die door ons georganiseerd worden. De term ‘spin in het web’ past hier dan ook goed bij.

 

Heb je een algemene vraag over ZWconnect of een van onze projecten? Ben je op zoek naar één van mijn collega’s? Ik help je graag verder via jennifer@zw-connect.nl of op 06 – 86 85 08 99.

Nieuws

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Ingrid Wolf nieuw bestuurslid ZWconnect


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 juni jl. is Ingrid Wolf benoemd tot bestuurslid van ZWconnect.

Jaaroverzicht 2023: welke resultaten zijn er geboekt?


In ons jaaroverzicht nemen we je graag mee in de meest in het oog springende successen van 2023. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*