Even voorstellen…

Mijn naam is Jennifer Janssens-Wassenaar en sinds mei 2022 werk ik met veel plezier als projectondersteuner bij ZWconnect. De afgelopen zestien jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de ondersteuning van directie en management, waarbij marketing en communicatie een rode lijn had.

'Geen dag is hetzelfde'

Als projectondersteuner heb ik de allerleukste baan van ZWconnect! Van kleinschaligere overleggen waar de juiste sfeer moet worden getroffen en de bezoeker zich welkom voelt, tot complexe beleidzaken, het uitwerken van enquêtes en onderhouden van interne communicatie. Geen dag is hetzelfde.

Naast deze ondersteunende rol bij projecten, de directie en communicatie, houd ik mij ook bezig met facilitaire zaken en ondersteun ik bij evenementen die door ons georganiseerd worden. De term ‘spin in het web’ past hier dan ook goed bij.

 

Heb je een algemene vraag over ZWconnect of een van onze projecten? Ben je op zoek naar één van mijn collega’s? Ik help je graag verder via jennifer@zw-connect.nl of op 06 – 86 85 08 99.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*