Even voorstellen…

Mijn naam is Jennifer Janssens-Wassenaar en sinds mei 2022 werk ik met veel plezier als projectondersteuner bij ZWconnect. De afgelopen zestien jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de ondersteuning van directie en management, waarbij marketing en communicatie een rode lijn had.

'Geen dag is hetzelfde'

Als projectondersteuner heb ik de allerleukste baan van ZWconnect! Van kleinschaligere overleggen waar de juiste sfeer moet worden getroffen en de bezoeker zich welkom voelt, tot complexe beleidzaken, het uitwerken van enquêtes en onderhouden van interne communicatie. Geen dag is hetzelfde.

Naast deze ondersteunende rol bij projecten, de directie en communicatie, houd ik mij ook bezig met facilitaire zaken en ondersteun ik bij evenementen die door ons georganiseerd worden. De term ‘spin in het web’ past hier dan ook goed bij.

 

Heb je een algemene vraag over ZWconnect of een van onze projecten? Ben je op zoek naar één van mijn collega’s? Ik help je graag verder via jennifer@zw-connect.nl of op 06 – 86 85 08 99.

Nieuws

Projectleider aan het woord: Sterk in je werk


Deze keer vertelt projectleider Esmée van der Hagen over Sterk in je werk.

Maak kennis met de regioplannen


ZWconnect is voor de vier zorgkantoorregio’s en het Netwerk Acute Zorg West in haar gebied betrokken bij totstandkoming van deze plannen.

Samenwerking op de arbeidsmarkt; wat mag wel en niet?


Samenwerken op de arbeidsmarkt mag volgens de mededingingsregels, maar die samenwerking mag niet nadelig uitpakken voor zorgmedewerkers.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*