Doe mee aan de Ontdekdezorg week!

De Ontdekdezorg week is hét landelijke campagnemoment voor Zorg en Welzijn. En daarom hét moment om jouw organisatie zichtbaar te maken bij zij-instromers en herintreders. We laten de doelgroep kennismaken met en enthousiasmeren over de verschillende branches in Zorg en Welzijn en de zorg- en welzijnsorganisaties in de regio. In 2022 vindt de week plaats van 14 tot en met 19 maart, waarbij geïnteresseerden verschillende webinars volgen over werken en leren in Zorg en Welzijn.

Concept 2022

Uit de evaluatie van 2021 is gebleken dat de meerderheid van de deelnemende organisaties behoefte heeft aan live bijeenkomsten. Om die reden ligt de focus in 2022 op vier live evenementen in de regio, met een plan B om te schakelen naar online. De komende editie wordt de Ontdekdezorg week interactief en proactief ingestoken om een grotere doelgroep te bereiken. De bezoeker krijgt op voorhand inspiratie en informatie om voorbereid naar het event te komen. En jij als werkgever hebt zicht op wíe de bezoeker is, in plaats van wát de bezoeker is.

De evenementen vinden plaats op de volgende locaties en data:

  • Maandag 14 maart: LLokaal in Leiden
  • Dinsdag 15 maart: Dutch Innovation Factory in Zoetermeer
  • Woensdag 16 maart: Hoornbeeck College in Gouda
  • Donderdag 17 maart: CIV/ROC Mondriaan in Den Haag

Alle evenementen duren van 14.00 tot 18.30 uur.

Leden van ZWconnect kunnen kosteloos deelnemen aan de Ontdekdezorg week. Als niet-lid betaal je 350 euro aan deelnamekosten.

Wil je als organisatie meedoen? Meld je dan hier aan.

Gezocht: per branche één enthousiaste collega

Voor elke branche zoeken we een enthousiaste collega die in ongeveer anderhalve minuut voor de camera kan vertellen wat de branche inhoudt. Iemand die inspiratie biedt en to the point kan vertellen. Ik kan je helpen met het script. Het is geen promo voor je eigen organisatie, maar écht voor de branche breed om daarmee een geïnteresseerde een idee te geven wat je je moet voorstellen bij ouderenzorg, jeugdzorg, GGZ, GHZ, ziekenhuis, welzijn en eerstelijnszorg. Ken jij iemand? Meld je dan graag via renske@zw-connect.nl

Op maandag 17 januari organiseerde projectleider Renske Mijderwijk een bijeenkomst waarin zij het concept uitlegde en ze tips gaf hoe jij je organisatie kunt presenteren. Je kunt de presentatie van deze bijeenkomst hier bekijken.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je ergens meer over weten? Neem contact op met Renske Mijderwijk via renske@zw-connect.nl of 06 – 86 84 01 95.

Nieuws

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Aan de slag met ‘Welkom in de zorg’


In dit factsheet vertellen we je meer over dit initiatief en de voordelen van deelname. 

Ingrid Wolf nieuw bestuurslid ZWconnect


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 juni jl. is Ingrid Wolf benoemd tot bestuurslid van ZWconnect.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*