Workshop ‘Versimpel je HR-beleid en maak meer impact’

ZWconnect organiseert samen met IZZ op dinsdag 13 juni van 9.00 tot 12.00 uur de workshop Versimpel je HR-beleid en maak meer impact.

De zorgprofessional snakt naar adem: door de continue overvraging zijn ze uitgeput. IZZ heeft de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar alle aspecten van gezond werken. Deze workshop is gebaseerd op de kennis en ervaring van de afgelopen jaren en is een pleidooi om het HR-beleid te versimpelen en de professional centraal te stellen. Focus op wat werkt, ruim op wat niet werkt en pak positie!  

De workshop is gebaseerd op het boek ‘Zuurstof voor zorgprofessionals’. Je wordt meegenomen in de belangrijkste inzichten uit het boek. De workshop is gericht op het helpen bepalen van je visie en hoe je ervoor zorgt het HR-beleid dat je nastreeft echt effect gaat hebben. 

Versimpel je HR-beleid en maak meer impact

Praktische info

De bijeenkomst is bedoeld voor alle medewerkers die zich actief bezighouden met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Let op: aan de workshop kunnen maximaal 25 mensen deelnemen. Meld je dus snel aan!
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*