Werkgeversbijeenkomst Ontdekdezorg

In 2023 vond de Ontdekdezorg-campagne voor het eerst jaarrond plaats, waar in eerdere jaren alle activiteiten werden georganiseerd tijdens de Ontdekdezorg week in maart. Graag blikken we in deze bijeenkomst met jou terug op het afgelopen jaar en kijken we met elkaar hoe we de campagne nog beter kunnen laten aansluiten op jouw behoeften. Zoek de verbinding met je vakgenoten en draag bij aan de promotie van onze prachtige sector!

Werkgeversbijeenkomst Ontdekdezorg

Inhoud

Tijdens de bijeenkomst frissen we je graag je geheugen even op: wat hield de campagne ook alweer in? We bespreken het nut van de landelijke momenten en de vewachtingen vanuit ZWconnect. Ook brengen we graag de toolkit onder de aandacht en vertellen we je hoe je deze kunt inzetten om jouw activiteiten onder de aandacht te brengen.

We zijn voornamelijk benieuwd naar jouw wensen in deze campagne. Hoe kunnen wij jouw organisatie ondersteunen in het promoten van de sector Zorg en Welzijn? Uiteraard bieden we je verder de gelegenheid om te netwerken met vakgenoten tijdens een informele borrel.

 

Flyer

Alvast meer weten over de lopende campagne? Bekijk dan onze flyer.

Programma

14.00 uur | Inloop
14.30 uur | Waarom Ontdekdezorg?
14.45 uur | Best-practice: Oriëntatieprogramma ‘Welkom in de zorg’
15.00 uur | Samen in actie
16.00 uur | Recap en toekomst
16.30 uur | Borrel

 

Evaluatie

Ter voorbereiding op de bijeenkomst zijn we benieuwd hoe je de campagne tot dusver hebt ervaren en hoe we deze in het vervolg vorm kunnen geven. Het invullen van deze enquête duurt slechts enkele minuten. Wil de tijd nemen om jouw mening met ons te delen? Alvast heel erg bedankt!

Praktische info

De bijeenkomst vindt plaats bij ZWconnect (Louis Braillelaan 100, 2719 EK Zoetermeer). Parkeren kan niet op ons terrein, maar op het veld voor het kantoor. Je hoeft daarvoor niet door de slagboom.
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Jennifer.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Jennifer.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*