Sterk in je leiderschap, echte aandacht in 5 minuten (VOL)

Uit onderzoek naar de redenen voor vertrek van zorgmedewerkers blijkt dat persoonlijke aandacht van de leidinggevende nogal een uitdaging is. Én heel belangrijk onder medewerkers. Maar… wanneer voelt iemand zich echt gezien en gehoord? Valt aandacht te managen? En hoe doe je dat dan, als je agenda tjokvol zit én je heel veel medewerkers hebt om aan te sturen? Hierover gaan we de dialoog aan met elkaar!

De dialoogsessie ‘Sterk in je leiderschap, echte aandacht in 5 minuten’ belooft weer een bijzondere sessie te worden. Als teamleider krijg je de kans om samen met andere teamleiders en managers in gesprek te gaan aan de hand van de krachtige tool ‘Rake vragen’, bedacht door Siets Bakker. Zet een extra stapje uit je comfortzone, reflecteer, groei en laat je inspireren en uitdagen door jouw collega-teamleiders en trainers Marjolijn van Tol en Ine Ruijfrok.

Let op: deze bijeenkomst is vol. We organiseren deze dialoogsessie ook op dinsdag 9 april. De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels geopend.

Sterk in je leiderschap (VOL)

Praktische info

Deze sessie is een vervolg op de eerder georganiseerde dialoogsessie ‘Sterk in je leiderschap’. Heb je deze sessie gemist? Geen probleem. Je bent alsnog van harte welkom om je voor deze bijeenkomst aan te melden. 
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Esmée.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Esmée.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*