Regionaal Bestuurscongres

De uitdagingen van vandaag en morgen vragen om lef en samenwerking. Wij nodigen u van harte uit voor ons Regionaal Bestuurscongres, waar u samen met medebestuurders uit de regio in gesprek kunt gaan over hoe we morgen het verschil gaan maken.

Tijdens dit congres nemen we u mee in de actuele en toekomstige uitdagingen waar de sector Zorg en Welzijn voor staat. We bespreken wat deze uitdagingen van ons allen vragen, want om zorg en welzijn op het vertrouwde niveau te blijven leveren, kunnen we niet doorgaan zoals we altijd deden. Verandering is noodzakelijk; niets doen is geen optie meer.

Kom en laat u inspireren, deel uw visie en werk samen aan oplossingen die de toekomst van onze sector vormgeven.

 

Regionaal Bestuurscongres

Programma

16.30 uur: Inloop
17.00 uur: Opening met De Zandtovenaar
17.30 uur: Spreker Waldemar Hogerwaard
18.15 uur: Walking BBQ
19.00 uur: Spreker Hanne Wiegman
19.20 uur: Interactief deel
20.30 uur: Netwerkborrel

Aanmelden

U kunt zich alvast aanmelden via de aanmeldbutton hierboven. Binnenkort ontvangt u een officiële uitnodiging met meer informatie over het programma.

Praktische info

Het congres vindt plaats in het Bouwhuis (Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer). Onder en naast het gebouw is voldoende parkeergelegenheid, waar u gratis gebruik van kunt maken. Daarnaast ligt het Bouwhuis op 15 minuten lopen van de stations Zoetermeer Oost en Lansingerland.
Projectleider
Projectleider
Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met Elize.
Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met Elize.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*