Regionaal Arbeidsmarktsymposium, net even anders!

Hoe gaat de zorg er in toekomst uitzien? Wat betekent dit voor jouw werkzaamheden? Deze en andere vraagstukken staan centraal bij het Regionaal Arbeidsmarktsymposium op donderdag 16 november. Het belooft een inspirerende avond te worden, dit keer in de vorm van een regioshow met niemand minder dan Sabine Uitslag en de Waardenladers. Je bent van harte welkom bij de theatervoorstelling: ‘Jij maakt de zorg!’ in De Nieuwe Regentes, Den Haag.

Deze regioshow is speciaal voor jou als professional in zorg en welzijn. Samen met jouw collega’s uit de regio woon je een interactieve show bij waarbij we ‘anders kijken, anders leren en anders doen’. Een voorstelling die raakt, soms ongemakkelijk herkenbaar is en waar we samen om lachen. We verbinden de diverse vakgebieden binnen jouw organisatie. Iedereen is welkom. Van verpleegkundige en huiskamervrijwilliger tot aan teamleider, HR-manager en bestuurder. Zorg dat je erbij bent!

Regionaal Arbeidsmarktsymposium: net even anders!

Kosten

De bijeenkomst is gratis voor leden van ZWconnect.Niet-leden betalen een bijdrage van 24,95 euro per persoon. Bij niet-leden geldt een maximale deelname van één persoon per organisatie.

Parkeren

In de Weimarstraat en op het Regentesseplein is parkeren betaald, behalve op zondag tot 18.00 uur (gratis). In de omliggende straten is het alle dagen tot 18.00 uur vrij parkeren, daarna betaald.Het theater is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Praktische info

De theatervoorstelling vindt plaats in De Nieuwe Regentes in Den Haag. Het adres is Weimarstraat 63, 2562 GR Den Haag.
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Jennifer.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Jennifer.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*