Recruitmentnetwerk

Op donderdag 7 december komt het Recruitmentnetwerk voor de laatste keer in 2023 bijeen. In deze bijeenkomst willen we graag met jou terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op 2024: welke behoeftes zijn er in ons netwerk voor komend jaar en hoe gaan we hier invulling aan geven? Daarnaast is Germaine Statia van Hiretime te gast. Hij zal ons meer vertellen over het werken met video vacatures en gaat, aan de hand van een aantal stellingen, met jullie het gesprek hierover aan. Levert deze manier van werven meer geschikte kandidaten op? Germaine heeft ook veel ervaring met het verbeteren van het vinden van stageplekken voor stagiairs via video-solliciteren.

Aansluitend vindt er een lunch plaats zodat er voldoende gelegenheid is om je vakgenoten beter te leren kennen, en gegevens en ervaringen uit te wisselen. Van harte welkom!

Recruitmentnetwerk

Praktische info

De bijeenkomst zal gehouden worden op onze locatie. Het adres is: Louis Braillelaan 100, 2719 EK Zoetermeer. We verzoeken je vriendelijk om niet op ons terrein te parkeren. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Elize.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Elize.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*